maanantai 19. toukokuuta 2008

Parit koirat valmistuneelle

Tämä Pennyn koira on siitä kätevä kuva että mun mielestä se sopii aika hyvin monenlaisiin onnitteluihin. Vähän ylisöpöhän se kyllä on... Nämä on sitten vastavalmistuneille tarkoitettu, melkein samanlaiset niistä tuli, ylemmästä pidän kuitenkin enempi itse.

4 kommenttia:

Aija kirjoitti...

Yritin katsoa sillä silmällä että kumpi olis mieluisampi... no ei voi valita molemmat ovat yhtä ihania!

Anonyymi kirjoitti...

Kysymys hieman aiheen vierestä. Muistanko oikein että jouduit maksamaan tullia jostain USA-tilauksesta vähän aikaa sitten? Löytyykö netistä joku taulukko että paljonko se tullimaksu voi olla (riippuu varmaan paketin arvosta)? Ettei tule sitten kylmänä suihkuna jos paketin hinnan päälle tulee tullimaksu...

Olet ollut tosi ahkera kortintekijä viime aikoina! On aina yhtä mukavaa seurata millaisia kortteja olet askarrellut. Siili unikkojen seassa punaisen taustapaperin kanssa ansaitsee ehdottomasti erityismaininnan. Se oli niiin suloinen ja värit ihanat! :)

Minnis kirjoitti...

Anne, en ole kyllä ihan varma mutta tullin sivuilta voi löytyä jonkunlaista tullimaksu laskuria (www.tulli.fi), itse olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä että tulli perii noita maksuja ihan miten sattuu, joskus tulee ihan isotkin tilaukset ilman mitään tullikuluja ja toisinaan suht pienistä tilauksista menee ihan älyttömät kulut, ei koskaan voi olla varma :o). Yleensä tilaukset jotka tulevat flat rate kuoressa tulevat aina perille ilman tullikuluja vaikka olisi miten iso tilaus.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksesta! Täytyy tutkia asiaa. :)