tiistai 20. toukokuuta 2008

Tarvitsisin vähän apua :O)


Mulla on ongelma, ja jos joku voisi minua tässä auttaa, niin olisin kiitollinen ;o). Löysin tällaisen leimasimen jonka ihan ehdottomasti haluaisin ostaa. Löysin kaupankin joka sitä myy, ja hintakaan ei ole paha, on unmounted leimasin ja hinta on 4,99 dollaria. Ongelma on postikulut, nimittäin "standard international shipping rate" oli jotain tyyliin 32 dollaria!!!! Eli jos siis tilaan tuon leimasimen se tulee maksamaan lähes 40 dollaria joka on kyllä ihan älytön hinta yhdelle ainoalle leimasimelle, kun k.o. kaupassa ei ollut muita joista olisin niin hirveän kiinnostunut ollut.
ELI;
1. TIETÄÄKÖ KUKAAN/ONKO NÄHNYT TÄTÄ MYYNNISSÄ MUUALLA? Itse olen kahlannut googlen läpi haulla baby rubber stamp, Ebayn baby stampit (jotain 50 sivua...) kahlasin läpi jne... Eli jos joku tietää paikan jossa tämä leimasin olisi niin olisin kovin kiitollinen jos kertoisit tietosi minulle :o)! Leiman valmistajasta mulla ei mitään tietoa ole.
TAI;
2. OLISIKO KETÄÄN HALUKKAITA TEKEMÄÄN KIMPPATILAUSTA TUOHON KAUPPAAN? Mä voisin hoitaa tilauksen ja toimittaa sitten perille... Luulen että jos tilattaisiin pelkkiä unmounted leimoja, niin ne tulisivat kirjeenä jolloin tulliakaan ei luultavasti menisi, ja postikulut olisi rutkasti pienemmät jos useamman saisi niitä jakamaan... Laittakaa meiliä jos ketään kiinnostaisi....

Edit 22.5.2005, Kimppatilaus on syntynyt ja en ota enää lisää mukaan tällä kertaa :O) Usasta tilatessa on aina tullikulujen vaara 'isoissa' tilauksissa joten en paisuta tilausta liian suureksi. Kaikille ilmoittautuneille laitan viestiä tämän illan aikana. Kiitos kaikille :o).

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä voisin ainakin lähteä kimppatilaukseen mukaan jos saadaan sopiva tilaus kasaan mielellään ilman niitä tullimaksuja.. :)
Tämän haluaisin tilata http://www.stampandgo.com/stssc072sample.jpg

Minnis kirjoitti...

Kiitos Baula, jos vielä muutama ilmoittautuisi niin saataisiin tilaus kasaan, laitan meiliä jos muitakin ilmoittautuu :o)

Anonyymi kirjoitti...

http://www.sundayint.com/index.asp?PageAction=VIEWCATS&Category=215 Tuolta ainakin löytyi tuo leimasin (toivottavasti linkki menee oikealle sivulle..?) Postikuluista en tiedä...Löytyi googlettamalla "Sunday International"...

Anonyymi kirjoitti...

Minnis... mua voisi kiinnostaa tuo samainen vauvaleimasin mikä sinuakin.

Anonyymi kirjoitti...

Minä voisin lähteä kimppaan mukaan muutamalla yksittäisellä pikkuisella kumiläpyskällä ainakin.
Laitan meiliä.

Anonyymi kirjoitti...

Hui...kävin tsekkaamassa tuolla Sunday Intin sivuilla ja jos postikulut pitivät paikkansa niin tuo 32 dollaria tuolta Stampandgon kaupasta on tosi pieni??!Hyvä siis että saitte kimppatilauksen tehtyä...