keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Apuvälineistä...

Laitanpa kiireessä vielä tämän postauksen stumpeista kun näistä aina kysellään. Eli mä käytän vain ja ainoastaan taiwanilaisia stumppeja, koska ne on ylivoimaisesti parhaita mitä olen kokeillut, olen kokeillut myös kiinalaisia ja sitten tuollaisia joissa on pelkkä numero, ei voi siis tietää mistä ne on peräisin. Taiwanilainen stumppi on huomattavasti pehmeämpi kuin nuo kaksi muuta, joten värit leviää helpommin, vähemmällä hankaamisella. Kuvassa myös Sansodor ja tuo öljy joista jotain kerroin edellisessä postauksessa. Omat Taiwanilaiseni olen ostanut täältä, en osaa yhtään sanoa onko niitä suomessa missään myynnissä.

Olen nyt muutaman päivän poissa koneelta, vastailen meileihin sitten kun palajan, myöhään perjantaina. Mukavaa viikkoa kaikille.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa tein tilauksen yhteen ulkolaiseen kauppaan ja jouduin eka kertaa käyttämään tuota PayPal maksua oletko sä maksanut sillä systeemillä . Ymmärsinkö siitä oikein että se tilaus tarvii varmistaa muutaman päivän päästä neli numeroisella numerotunnuksella jonka saan jostain !.50 otetusta maksusta. No tulipa hyvin selitetty toivottavasti ymmärsi

Minnis kirjoitti...

Tuija, joo siinä muistaakseni oli joku tuollainen juttu , se paypal varmistaa antamasi tiedot oikeiksi lähettämällä jonkin pienen summan luottokortillesi ja se nelinumeroinen luku näkyy tiliotteella, se piti jonnekin sinne paypal tilin asetuksiin käydä syöttämässä. se on vaan sen yhden kerran, jatkossa maksaminen onnistuu ilman sitä ;o)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sinulle. Toivottavasti onnistuin, kun tuo kielitaito ei ole oikein hyvä. Tuli sellainen olo että perutin koko tilauksen, kun sähelsin siellä sen neli numeroisen luvun kanssa.