perjantai 14. joulukuuta 2007

Super postipäivä ja ostolakko...

Tänään tuli vähän leimasimia postissa... Tilaukset Finnstamperilta, Stempelgårdenilta ja Magnolian pääpuljusta. Odottelin myös leimasinta Glitterpotista, mutta se ei tullut vieläkään vaikka on postitettu jo viikko sitten, viime torstaina tuli lähetetty ilmoitus sähköpostiin, koskaan ei ole näin kauan kestänyt, ja tilasin todella vain yhden leimasimen sieltä, toivon totisesti ettei ole hävinnyt postissa. Ja Ellisonin ale-stanssipakettia ei vieläkään ole tullut... Finnstamperilta tilasin muutamia tekstileimoja ja tuon Autumn leavesin kiekurasetin jota olen jo kauan himoinnut, Stempelgårdenilta ja Magnoliasta ihan vaan magnolia leimasimia, lähinnä lisäosia; ruohoa, kukkaa, puuta, taloa jne.. (Ja Magnolian toimitus kesti tälläkin kerralla vain viikon!) Täytyy jossain vaiheessa kuvata nuo mun leimat tänne, voisin olla kovasti kiinnostunut leimakuvavaihdoista kevään aikana kun meinaan olla tiukasti ostelulakossa.

Niin ja se ostolakko alkaa tänään! Tarkoitus oli vuodenvaihteessa aloittaa mutta aloitan jo etukäteen.... Olen seuraavat puolivuotta askartelutarvikkeiden ostolakossa. Varastot on ihan liian isot, pitäisi ehdottomasti saada työstettyä pois ennen kuin hankkii uutta. Huutiksessa on jotain huutoja vielä, Lauralta olen pari pikkujuttua tilannut, ne toki hoidan ja pari pikkutilausta on tulossa Hetasta ja Sammakosta ja Heinikasta mutta yhtään ainutta uutta tilausta en tee yhtään mihinkään ennen kuin 1.6.2008. Ostolakko ei koske kaksipuoleisia teippejä, akvarellipaperia, valkeaa peruskartonkia ja mustaa leimasinmustetta, eli näitä saa hankkia mutta vasta sitten kun entiset on viimeistä pisaraa myöten käytetty. Koristepapereiden ja 3D-kuvien osalta ostolakko jatkuu ensivuoden loppuun asti, niitä on ihan tajuttomasti, luulen että monessa pienessä askartelukaupassakin on pienempi valikoima kun minulla... Teki mieli laittaa kuvaa tähän varastoistani, mutta kun tiedän muutamien tuttujenkin tätä blogia seuraavan niin jätän väliin... Voisi kyllä tietysti tulla hauskoja kommentteja.... ;o)

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

hihii!!! Se on kyllä niin tosiaan että kun vihdoinkin pääsee ostelemaan ja tilailemaan papereita.. niin niitä tulee sitten hamstrattua ihan järkyttävä määrä.. niinkuin niiden saaminen kohta loppuisi.. minullakin on ihan mieletön kasa ja aion olla tosi varovainen niiden ostamisen kanssa. No, olen ollutkin jo jonkin aikaa. Ostin kyllä kasan kun oli iso alennus, mutta muuten olen ostanut vain joulupapereita jonkin verran sillä niitä minulla ei ollut valmiina. Mutta haluan myös käyttää paperit pois ennenkuin ostan uusia. Muutenkin on tuota roinaa kertynyt ihan liikaa!!!

Anonyymi kirjoitti...

EMMÄ löydä yhtään Tilda-possua täältä, apu-va! Muuten kyllä tosi-tosi ihania kortteja! t. Heta-täti

Minnis kirjoitti...

Heta; sanoinkin että niitä on lähipäivinä tulossa...! Erittäin todennäköisesti!

Anonyymi kirjoitti...

Hei minäkin tilasin tuolta ellisonista stansseja enkä ollut kotona, kun niitä oltiin toimittamassa minulle postiluukkuun oli jätetty lappu minne voisin soittaa ja sopia uuden ajan jolloin olisin kotona niinpä toimittivat tavarat seuraavana päivänä.