lauantai 29. joulukuuta 2007

Parit kortitkin tuli tehtyä


Mulla on muutamat leimakuva vaihdot meneillään tässä, just illalla leimailin niitä vaihtokuvia parille tyypille, ja huomasin että lähes kaikki haluaa tätä jääprinsessaa ja en itse ole kerennyt vielä siitä yhtään korttia tekemään, joten piti ottaa ja tehdä edes yksi versio ennen kuin niitä hienoja kortteja alkaa joka blogissa näkyä... (olen kyllä muutamia hienoja jo nähnytkin...) Itse tykkäsin tästä, noita kangaskukkia hamstrasin viime talvena hirveät määrät varastoon, pitäisi ruveta käyttämään niitä pois....


Tämä ylioppilaspoika oli ihan ensimmäisiä ostamiani magnolioita, ja tämä on ensimmäinen kortti jonka sain siitä aikaiseksi, en ihan hirveästi tästä leimasta pidä, en tosin tiedä minkä takia. Tämä syntyi samalla kaavalla kuin toi jääprinsessa korttikin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kommentoida, kun mulla on se yo-tyttöleimasin ja mä en kans siitä kauheasti pidä. Jotenkin se ei vaan vastaa mun käsitystä Yo-juhlijasta tai jotain.

Minnis kirjoitti...

Mulla on kans se tyttöleima ja mun mielestä se on kuitenkin huomattavasti paremman näköinen kuin tämä... Jospa ne tänä keväänä tekis paremmat versiot yo juhlijoita varten..