sunnuntai 30. joulukuuta 2007

Jääprinsessa osa 3

Huokailin pari päivää sitten, etten ole kerennyt kokeilemaan tätä leimaa lainkaan... No nyt näyttää siltä etten pääse eroon siitä, vielä olisi ainakin vihreän sävyinen väritettynä joka saattaisi kelvata korttiin asti... Tykkään itse hirveästi höyhenistä korteissa, niitä onkin tullut kerättyä varastoihin (huoh, niitäkin...), nämä nimenomaiset olivat hivenen liian isoja ja epätasalaatuisia, piti koko pussi purkaa että löysin edes suunnilleen samankokoiset. Stanssasin jämäpapereita tässä yksi ilta kun testailin niitä ellisonilta tilattuja uusia stansseja, luulen että tulen ainakin tätä tähteä ja sydäntä joka oli edellisessä kortissa käyttämään paljon, ovat just oikean kokoisia kortin keskuskuvioksi, tähti ja myös iso aurinko näyttää varmaan cd-kortin keskelläkin hyvältä. Mulla on aika isoksi kasvanut stanssivarasto, pitäisi todellakin ruveta käyttämään niitä enempi... Pinosin uudet stanssit eilen muiden stanssien seuraan ja samalla selasin vanhojakin stansseja ja löysin monta joita en edes muistanut omistavani, mm. yhden sizzliz kirjainsetin (Yarn) jonka ostin jo melkein vuosi sitten, en saanut toimimaan sitä kunnolla sizzix originalilla ja jäänyt raukka laatikon alimmaiseksi.... Äsken sitten rupesin kokeilemaan Cuttlebugilla ja sehän toimi vallan hienosti... Muutenkin mä löydän kaikkea nykyään täältä 'omasta askartelukaupastani' mitä en ole aikoihin muistanutkaan, nyt kerkeää penkoa omia varastoja kun ei istu koko ajan tietokoneella tilailemassa uusia juttuja... Ainakaan vielä ei ole tullut edes vieroitusoireita tästä ostolakosta...

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

voi miten suloinen tämäkin kortti on!!!!! Minä mietin tosi tosi pitkään että alanko hankkimaan niitä nestabilities stansseja.. ja päätin sitten tilata pari setti papertreyltä. Tilasin kuukausi sitten eikä vieläkään ole tulleet perille. Hitsi että kyllä harmittaa jos ne on menneet välillä hukkaan. nyyh.

Minnis kirjoitti...

Kiitos Laura, mulle muuten tuli pari päivää sitten uutiskirje Papertreyltä, siinä oli jotain sellaista että nestabilities stanssit on taas tilattavissa, ehkä ne ovat olleet loppu ja sen takia tilaus kestää... Itsekin odottelin niiden osalta tilausta varmaan kuukauden aikoinaan. Tuskin maltan odottaa mitä sä saat aikaiseksi niillä, sopivat täydellisesti sun tyyliin tehdä kortteja..