lauantai 29. joulukuuta 2007

Joululahjojakin tuli....


Tässä yön unettomina tunteina tuli mieleen, että en olekaan 'kehuskellut' täällä joululahjoillani. Ehkä tämä joulumasennus on osasyy ollutkin. Itseasiassa avasin melkein kaikki lahjat vasta Tapaninpäivänä, töissähän mä joulun olinkin, ei vaan aikaisemmin edes huvittanut. Mun lahjat on lähes poikkeuksetta jotain possuihin liittyvää tai kynttilöitä... Äiti tosin usein antaa lahjakortin jonnekin. Tänä vuonna sain kaikkea pientä vähän joka puolelta, hävetti jälkeenpäin etten esmes työkavereille saanut kortteja aikaiseksi... Virta vaan ei riittänyt ihan jouluun asti, no onhan tässä ystävänpäivä tulossa.

Tän vuoden 'tarpeellisimmat' lahjat on tässä... Samalla suuri ihmetyksen aihe, koskapa en oikeastaan milloinkaan ole saanut lahjaksi mitään askarteluun liittyvää. Nuo nauhat varsinkin oli erikoisen suuri ylläri, ne tuli yhdeltä vanhalta kaverilta joka tänään poikkesi kylässä, antoi sellaisen tosi pienen paketin ja sanoi ettei se ole paljon mitään, no se oli täynnä tiiviisti rullattuja nauhanpätkiä, noin metrin mittaisia pätkiä lähes kaikissa väreissä 40kpl... olin enemmän kuin onnessani, nauhafriikki kun olen. Kaveri ei suostunut kertomaan mistä on ostanut, kun oli kuulemma blogistani lukenut tästä mun ostolakosta... :o) Nuo kynät mä ounastelin vähän saavani, kun niistä oli heitelty pari vihjettä... Mulla on ne derwentin inktense kynät entuudestaan, ne täydentää mukavasti tätä uutta sarjaa kun ovat tummempia sävyiltään. Nyt on millä harjoitella värittelyä.

Kiitos kaikille ihanille kavereille jotka kävitte kylässä nyt viikon aikana, mukava että muistatte mua vaikka itse olen ihan onneton yhteydenpitäjä, yritän ensi vuonna saada aikaiseksi jotain visiittejä, tai ainakin soitella enempi....

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania nauhoja, noi nallenauhat on kivoja sellasiin en ennen törmännytkään :o)

Anonyymi kirjoitti...

Mullekin pukki toi noi kynät. Tiesin niistä kyllä jo etukäteen... :-) Vielä en oo kerinny niitä testaileen, ku flunssa iski päälle oikein urakalla, melkein viikko kohta sairastettu.

Anonyymi kirjoitti...

mahtavia nauhoja. täällä kanssa yksi nauhafriikki:)) ongippa selville, mistä on nauhat peräisin..

Minnis kirjoitti...

Amppa, kaveri ei kuulemma suostu kertomaan ostopaikkaa ennen kesäkuuta... Vastaavia nauhoja näin joskus muinoin jossain ulkolaisessa nettikaupassa joka möi vain nauhoja, olivat ihan älyttömän halpoja, tein ostoskoria sinne silloin varmaan tunnin ja maksuvaiheessa selvisi ettei kyseinen kauppa toimita tuotteitaan suomeen. Arvaappa harmittiko... Yritin äsken etsiskellä sitä kauppaa mutten löytänyt, oisin linkin mielelläni antanut kun siellä oli kaikesta huolimatta kiva käydä turvallisesti 'kuolaamassa'... Lisään linkin tähän jos löydän sen vielä.

Anonyymi kirjoitti...

Mä olin ihan suu auki, kun sain työkavereilta lahjoja! Mä annoin vaan yhdelle kortin, jonka koen muutenkin läheisemmäksi ystäväksi. Vähän ahdisti, kun ei ollut mitään antaa takaisin. Ajattelin jotain pientä ystävänpäivänä antaa. Täytyy kyllä sanoa, että minusta ei ole mitään järkeä ihan kaikkia lahjoa, kun sitä pientä krääsää on kaikkien nurkat täynnä. Eikä voi jokaiselle panostaa monen kympin verran. Sori avautuminen, tuli vaan sun tekstistä omat jutut mieleen :D Niin ja mullakin oli havaittavissa joulumasennusta 8/ No, ensi vuonna paremmin! ;)