sunnuntai 26. lokakuuta 2008

testing...

Pari testikappaletta tällä inkadinkadon aivan ihanalla enkelileimalla. Tykkään enkelikuvista oikein kovasti ja heti kun näin tämän leimasimen, tiesin että se on ihanpakkosaada... Tässä ihan ekat testaukset; laiska kun olen niin leimasin sitten suoraan kuviopaperille, yksinkertaista ja helppoa ;o). Pitää hankkia jonkunlaista kimaltavaa embossausjauhetta ja näistä saa varmaankin vieläkin näyttävämpiä. Tuo ylempi kortti on leimattu tavallisilla colorboxin kissansilmä musteilla ja alempi chalks kissansilmillä. tykkäsin enempi itse tuosta ylemmästä, jotenkin utuisempi ja siinä on käytetty samasta tornista useampaa sävyä, alempi on leimattu yhdellä sävyllä. Tuo Finnstamperin tekstileima käy tyyliltään hyvin tuohon leimaan, teksti tietenkin olisi ollut parempi vaikka rauhallista joulua tai lämmin joulutervehdys mutta tuohon oli tyytyminen. Memento musteet on varmaan jossain vaiheessa pakko hankkia, niillä kun näkyy saavan niin ihania taustoja aikaiseksi, vielä toistaiseksi olen mieleni malttanut.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kortteja...vai olet malttamut mielesi mementojen suhteen... hih. Mulla lipsahti...pari kappaletta on, tosin en ole vielä kerinnyt kunnolla testailemaan.

Merja kirjoitti...

Aivan ihania!!! Itsekin ajattelin tehdä omat joulukorttini vähän samalla tekniikalla... Momentot on mulle onneksi vielä aivan vieraita ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä ovat kauniita kortteja. Itse pidän myös enkeli-leimasimista ihan mahottomasti.