torstai 23. lokakuuta 2008

3deetä pitkästä aikaa

Enpä ole pitkään aikaan laittanut 3D kortteja näytille, vaikka kuitenkin teen niitä vieläkin aika paljon leimailun ohessa. Näitä on vaikea kuvata ja toisekseen en tällä saralla ole pitkään aikaan mitään uutta keksinyt, joten kortit on aika pitkälle samantyylisiä kaikki, kuva aihe ja värit vain vaihtuu.Tällaista 'perusmallia' pidän aina varastossa, koko on A5, nämä on kovin suosittuja just 70-100 vuotis onnittelukorteissa, helppo ja nopea tehdä 'adressimalli'. Huomaako muuten kukaan mitä ihanaa olen vihdoinkin saanut hankittua, se oli ensi kertaa käytössä tässä kortissa ;o)).
Yksi isäinpäivä kortti... Siivoilin yksi ilta 'jämäpaperi' laatikkoani ja nämä tapetinpalat oli jo poistopinossa mutta kokeilin niitä vielä tällaiseen neliötaustaan, ja ainakin omasta mielestäni näytti ihan hyvältä.
Tämä lintukuva on aivan ihana :o). Kuva oli itseasiassa yhdellä jouluarkilla, mutta mielestäni se ei ollut lainkaan jouluinen joten pääsi onnittelukortiksi. 3D osastolla just lintukuvat on musta kauneimpia, ja niitä tekee ihan mielellään.

4 kommenttia:

MinnaK. kirjoitti...

Kauniita kortteja kaikki, mä ihailen sua kun jaksat tehdä 3D kortteja, itsellänikin on iso kasa 3D kuvia, mutta ei minkäänlaista intoa tehdä niitä ;(
Niin ja olisko siinä kortissa tuo boordilävistäjä joka on todella ihana ;))

Anonyymi kirjoitti...

voi sulla on tuo marhan kuviolävistin.. mistä hommasit, mistä hommasit.. kerro heti........

Minnis kirjoitti...

Juu, Martha stewartin boordilävistäjä doily lace on iihana :o)) Ostin Ebaysta, löysin pitkän kaivamisen jälkeen sellaisen myyjän jolla oli kohtuulliset postikulut (6usd!) eli ei tullut ihan älytön hinta tuolle.

Anonyymi kirjoitti...

Ampan kanssa kimppatilattiin myös toi leikkuri... Näytti niin kivalta, kiitos vaan vinkistä :)