maanantai 6. lokakuuta 2008

Jouluinen korttirinki osa 4

Tanjan aloittama joulukorttirinki eteni siis viime viikolla neljänteen osaan, tarvikkeet lähetin minä. Hmm, toivottavasti ei olleet liian hankalat kun ei kovinkaan montaa vielä ole ilmaantunut blogeihin ;o). Mulla on ollut ajatuksena tämän vuoden joulukorteissa kokeilla muitakin värejä kuin niitä perinteisiä, mutta ainakaan itse en koe niissä oikein onnistuvani, mutta pitää vaan jatkaa yrittämistä :o)

Mun omasta kortista tuli vähän sekava, ja jos tämä ei olisi ollut rinki kortti niin nuo hopeakukat olisin jättänyt pois ja tekstipallon sijasta olisin leimannut ylälaitaan 'suoran' tekstin. Aika on ollut viime ajat enemmän kuin kortilla ja tuntui ettei oikein jaksanut paneutua tähän kortin tekoon, joten en nyt oikein kokenut onnistuvani, toivottavasti muut saa jotain ihanaa näistä tarpeista aikaiseksi :o) Sinänsä tykkäsin älyttömästi taustapaperista sekä leimakuvasta joten ehkä näissä olisi mahdollisuudet myös tosi kauniiseenkin korttiin :o)

Linkit muitten kortteihin; Tanja, Minni75, Heidi, Nirppu

Tarvikkeet:
Korttipohja Paperellasta, taustakartonki Dcww, Taustapaperi BoBunny, nauhat/nyörit 'en-muista-mistä'..., Haaraniitit ja pompomit Tiimarista, helmihatut Ebay, Leimakuva Whiff of Joy, väritykset Prismacolor+sansodor+stumppi (siivissä stickles kimalleliimaa siveltimellä) Tekstipallo Finnstamper

2 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

toi enkeli on nätisti pilvenpäällä! tykkäsin tosta kortista kun siin on paljon elementtejä siis koristeita noi metalliset ovat kivat erilaiset kuin aina ja noi pompommit käyvät siihen keskustaksi hyvin! ja nauhat on kivasti tuol reunassa!

MinnaK. kirjoitti...

Oih,kun upeasti olet väritelly enkulin ja tuo pilvi on tosi kiva ja siis kyllä kaikki on tosi kivasti, minäkin meinasin ensin laittaa noi pompomit noihin helmihattuihin...
Ja minä tykkäsin kyllä kovasti näistä materiaaleista ;))