lauantai 11. lokakuuta 2008

SCS sketch challenge #31

Voi että tällaiset 'yksinkertaiset' kaavat on vaikeita tällaiselle yksinkertaiselle ihmiselle ;o), en millään meinannut saada ajatusta tästäkään. Mutta ihan hauska tästä tuli kuitenkin, vähän 'erilainen' vauvakortti LOL... Tuo high hopesin karjuva vauva on ollut aika kauan jo mulla, on pari ideaa sen käytölle parin muun leimasimen kanssa on, odottavat vaan sopivaa hetkeä toteutukseen. Tuollainen teksti oli yhdessä tekstivellumissa, joka tais olla jossain vauvalehtiössä lisukkeena, oli vaan väärän muotoinen tähän korttiin, mutta teksti oli NIIN hyvä että halusin sen käyttää joten tekaisin tietokoneella. Nallenauhoja sain lahjaksi viime jouluna, taitaa muuten olla ihan ensi kertaa käytössä tässä..

Lauran kaunis joulukortti on täällä.

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hihii!!! Tuo kuva on kyllä tosi hauska!!! :) vieläkin hihityttää kun sitä ajattelen :). Minunin kortti on nyt blogissa.

Unknown kirjoitti...

tää on kyllä niin mahtava kortti!!!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

hauska toi leimakuva! joka tekee kortista hauskan!

Anonyymi kirjoitti...

Hauska kortti, moni tuore äiti tai isä varmasti yhtyisi siihen sitaattiin. :)

Tietäisitpä Minnis minkälaisia houkutuksen hetkiä minulla on ollut sen jälkeen kun pistit leimasimet myyntiin pari päivä sitten. Itsehillintä on ollut kovassa testissä. Ja huomasin juuri että se ihana talja penkki on vielä varaamatta... Mutta vielä yritän pysyä vahvana. Pari kertaa olen kuitenkin jo aloittanut s-postiviestin sinulle, ennen kuin itsehillintä on taas voittanut. Kaksi leimasintilausta on nimittäin tulossa ja nyt ei saisi tilata mitään leimasimia vähän aikaan... Mutta, mutta... Katsotaan sorrunko. ;)

Minnis kirjoitti...

Kiitos kommenteista ;o) Ja Anne, ihan täydellisen tutulta kuulostaa, viime aikoina olen todella yrittänyt hillitä itseäni osteluitten suhteen ja ainakin viikon miettiä tarvitsenko jotain todella ennen tilaamista, joskus itsehillintä kyllä pettää... Mutta ei kai sille mitään voi ;o))