sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Messuilla :D

Olipas oikein kiva päivä Tampereella eilen :D Oli niin paljon katsottavaa, että aika melkein loppui kesken ja ostoksetkii meinas jäädä tekemättä, budjetti jäi jopa plussalle, mikä oli melko ihme, MULTA... =D Mä pyrin kerrankin ostoksissa sellaisiin tavaroihin, jotka oikeesti tulis käyttöön, kuvasta puuttuu 'tylsät' tavarat, ez-foamit ja kohotarrapalat ja utee purkki, jolla kerkesin jo illalla vähän leikkiä. Ja hmm... kotona vasta tajusin etten ostanut yhtään leimasinta, saatikka possutavaraa :D Mä ehkä uskallan lähtee taas toistekii ostoksille, musta on tullut järkevä aikuinen =D LOL... Ostoksista ainoa pettymys oli tuo Martha Stewartin boordileikkuri, mä jotenkii kuvittelin et se leikkaa noikin lumihiutaleet irti, mut ei eikä edes kunnolla embossaa niitä ja kuvion keskityskohtakin on väärässä paikassa, elikkä toi jää varmaankin melkolailla käyttämättä :( Edit: Taisin vähän hätäisesti tuomita tuon leikkurin, se embossaa kyllä ihan kivasti nuo lumihiutaleetkin, kunhan jaksaa painaa tarpeeksi kovasti =D Kuvion kohdistaminen on pikkasen hankalampaa kuin monilla muilla boordileikkureilla mutta eiköhän sen opi, kun muutaman kerran tekee..
Ja sitten oli oikein mukavaa nähdä ensimmäisen kerran blogituttuja livenä, olitte kaikki just niin mukavia kun olin kuvitellutkin, kiitos vaan kaikille ja ehkä teidät jonain päivänä uskaltaa tavata uudemmankin kerran =D... Viimeistään ensi vuonna samoissa merkeissä :D Harmi kun kaikki asutte niin kaukana...
Mutta nyt ois vähän inspistä tehdä jotain uusilla jutuilla ;o)

7 kommenttia:

bissecat kirjoitti...

Vau!!ihkuja ostoksia ja ihan kiva kun tulee kommentteja näistä leikkureista kun niitä netissä näkee,mutta kun ei tiiä millasii käytössä.joulunodotusta.

Carola kirjoitti...

Heips, harmi että harmittaa tuo leikkuri. Mullakin yksi martan kohokuvioivaleikkuri. Että saan onnistuneen tuloksen teen näin: Valitsen melko paksua paperia taikka 2 paperia päällekäin jos ohutta paperia leikkaan, toinen paperihan voi olla suttupaperia. Painan kahvan alas jolloin kuvio leikkautuu mutta en päästä painamisen jälkeen heti kahvaa ylös vaan pidän kahvaa alaspainettuna jonkin aikaa jopa kevyesti painan ihan pohjaan asti lisäksi. Kohokuvioituu ihan eri tavalla kun että heti päästäisi kahvan ylös. Sitten pidän leikkuria niin että näen leikkaavan terän ja kohdistan leikatun kohteen jatkeeksi. Tarkistan vielä toiseltapuolelta että on kohdakkain kuvat. Sama leikkuu homma uudestaan.
Oli ehkä sekava selitys mutta koita ihmeessä ennen kuin heität leikkurin laatikonpohjalle.
Mäkin ajattelin ensin että voihan p*ska kun ton leikkurin sain, mutta nyt ei harmita yhtään kun keksin keinon millä se toimii mulla.

Heli Matero kirjoitti...

Kivat ostokset olet tehnyt..hyvin olet säästynyt vielä koruostoksilta... Yritetään treffata ensi vuonna paremmalla ajalla.

Minnis kirjoitti...

Kiitti Carola, mä kokeilin tänään jo uudemman kerran tota leikkuria ja se tosiaan embossaa paremmin, kunhan painaa tarpeeksi kovasti, eli ei se varmaan kokonaan jää käyttämättä =D
Ja Heli, mä olin kyllä vähän silmät soikeena siellä D-hallissa sen jälkeen kun erottiin, mutta aattelin että jos mä vielä hillitsisin itseni.. pitäisi saada järkiperäistettyä ensin tää paperiaskartelupuoli, ennenkuin voi innostua taas jostain uudesta... Kun kaikkeen ei oo varaa.. =D Mutta ehkä sitten ensi vuonna niitäkii ;o)

maiju kirjoitti...

Oli kiva nähdä ja harrastaa vähän taas tuota nauruterapiaa. Kiva, että kuitenkin uskaltauduit lopulta "paljastamaan" itsesi, vaikka meinasi ekax ujostuttaa :)

Marika kirjoitti...

Kivoja löytöjä olet tehnyt :)Oli kiva nähdä pikaisesti.

MinnaK. kirjoitti...

Ihania ostoksia :)
Niin ja minun myös piti sulle meilata puh.numeroni, mutta siis oikeesti unohdin, mutta ens kerralla sitten :))