maanantai 30. marraskuuta 2009

Koristeltu rasia /Leimailutaivas 2010, Haaste 2

Pitkään ollut mielessä nämä rasioitten koristelut, ja nyt oli kaksi hyvää syytä toteuttaa; Leimailutaivaan haaste ja oikea tarvis kaverin syntymäpäivän muodossa :). Rasia on Pandan konvehtirasia, niitä oli jemmassa jossain vaiheessa enemmänkin ajatuksena koristelu, mutta ilmeisesti olen jossain vaiheessa riehunut ne roskiin, mutta onneksi edes yksi oli tallessa.. Viime viikolla tuli ostettua Ebaysta kaksi uutta punchia, jotka molemmat pääsi heti sitten testiin, Marthan boordi punchi ja sydän. Tuo sydän oli vahinko ostos, oli tarkoitus ostaa samanlainen boordilävistin mutta omaa huolimattomuutta huusin sitten vahingossa tuon yksittäisen sydämen, mutta ei se mitään.. Ebay myyjä oli kyllä pikkasen kiero tällä kertaa, oli pistänyt pakettiin pienet mallineet varmaan kaikista Marthan boordipuncheista ja pari muutakin.. Siis arvatkaa rupesko yhtään tekemään mieli.. ;D

Avattuna laatikko näyttää tältä; sulkijamekanismina toimii organza nauha, joka on kiinnitetty laatikkoon kauttaaltaan papereitten alle, sisäosa on rypistettyä silkkipaperia ja varsinainen lahja kaverille on nuo prismaenkelit, joista tykkää kovasti. Oli tarkoitus vähän leimailla papereitten laitoja, mutta ajatuksissani lätkin paperit kiinni rasiaan ja sitten en enää uskaltanut kun tuo kuitenkin on aika ohutta pahvia.. Mutta tykkäsin kyllä tästä itse, toivottavasti saajakin :).

Tarvikkeet:
Tyhjä konvehtirasia, Paperit Basic Grey/tavan helmiäiskartonki, Tekstileima Stempelkeller (?), Kukat Priman, Lehdet Bunch Punch Fern (kahta eri kokoa), Helmiketjut Sinelli, Pitsi vanhaa varastoa, nauhat luultavasti Tiimarista ja Martha Stewartin puncheilla siis koristeltu.

10 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Todella upea rasia. Kauniisti olet sen koristellut ;)

Anitta kirjoitti...

Kaunis todella kaunis rasia. Ihana tuo boordileikkuri. Varmaankin olet sen hankkinut jostain ulkomailta... :)

Taava kirjoitti...

Todella upea rasia ja kieltämättä itsekin kuolaan noita Marthan leikkureita... mutta kaikille ei ole tilaa.

Minnis kirjoitti...

Kiitos tytöt :) Anitta; tuota ja montaa muuta Marthan boordilävistäjää on myynnissä Taitopuoti paperinauhassa ;D

Maissi kirjoitti...

Upea rasia ja kivan näköisiä nuo uudet lävistimesi, itsekin tekisi mieli ostaa ne ;)

Apris kirjoitti...

Todella kauniisti koristeltu rasia, ei äkkiseltään uskoisi suklaarasiaksi. Tosi kiva idea sisustaan tuo silkkipaperi. Pitänee pistää jemmaan myös muutama tyhjentynyt rasia, eiköhän niitä tässä jokunen kerry joulun tienoilla =)

Johanna kirjoitti...

Onpa kaunis! Lahjan saaja varmasti ihastuu.

Heli Matero kirjoitti...

Erittäin kauniin laatikon olet tehnyt.

Maaret kirjoitti...

Todella kaunis rasia, toi Martan pieni sydän on kiva, tahtoo kanssa :) Rasian sisällön ottaisin enemmän kuin mielelläni, on noi Prismaenkelit vaan niin ihania !

Mindis kirjoitti...

Voih, miten upea!