maanantai 9. marraskuuta 2009

3d Joulumaraton..

Olen viime viikot tehnyt suhteellisen ahkerasti joulukortteja, myytävät kortit on tänä vuonna ihan paria poikkeusta lukuunottamatta 3D kortteja, ihan siitä syystä että saisin edes osan nurkissa pyörivistä 3d kuvista 'poistettua'.. Valitettavan paljon niitä kuitenkin vielä on leikkelemättäkin... Joskus hulluuksissaan hamstrannut niitä hirveät määrät varastoihin seisomaan.. Mä en ole viitsinyt hirveän paljon kortteja kuvata, koska 3D osastolla mä toistan itseäni valitettavan paljon... Mutta muutamia kuvia tässä :
Oon koittanut tänä vuonna käyttää mahdollisimman paljon pois näitä A6 korttipohjia, itse kun tykkään tehdä enimmäkseen neliöitä, niin nää pohjat on tahtoneet jäädä unholaan..

Noita laserleikattuja pohjakartonkeja tuli jostain kerran muutamia kaupantekijäisinä, mä en alkuun oikein niistä tykännyt, mutta ainakin tästä tuli oikeestaan ihan kiva kortti just tuon pohjan ansiosta..
Tiimarin nuo 3d tarrat on oikeestaan aika kivoja :). Tuo sizzixin kellostanssi kuvio on kyllä oikeestaan aika kiva, olen vaan vissiin jossain vaiheessa sen mennyt myymään.. ;)


Lintukuvat on 3D osastolla mun suosikkeja, tästä kortista tuli ehkä mun tän vuoden oma suosikki, vaikka tuottikin suurta tuskaa käyttää tuota Daisy D'n paperia, jota ei ollut kuin yksi varastossa :D..Oon ihan muutamia pyramidikuvia ostanut kokeeksi, ja en kyllä itse henkilökohtaisesti niistä oikein perusta, kyllä perinteiset 3deet on enempi mun makuun.
Haa, todella huonolaatuinen kuva, anteeksi :D Tuo spellbindersin lumihiutalekehys stanssi on AINOA ulkomaanostos tälle vuodelle, samalla tosin tilasin toisenkin kehyksen, mutta sitä en ole vielä kerennyt testaamaan.

Viime viikkoina kortteilu on maistunut paremmalta kuin pitkään aikaan, ehkä tämä rintama olis vähän piristymään päin, toivottavasti ainakin :o). Ainakin lähden Tampereelle 14. päivä messuilemaan ja etsimään uutta inspiraatiota :D

8 kommenttia:

MinnaK. kirjoitti...

Heipsan! Pitkästä aikaa, mukavaa että kortteilu alkaa pikkuhiljaa maistumaan :))
Innolla taas oottelen sun kauniita ja taidokkaita korttejasi.
Ja kyllä meidän täytyy sitten tavata livenä tuolla messuilla, kun minäkin tulen sinne lauantaina, eiks jeh!!

Tuija kirjoitti...

Ihania kortteja sinulle on tänne ilmestynyt. Tässä minäkin äsken leikkelin 3D arkkeja, kun jostain kumman syystä on hieman tuota varastoa kertynyt.

Mindis kirjoitti...

Kauniita kortteja! Kunpa saiskin aikaiseksi noita joulukortteja... huoh...

Marita kirjoitti...

Valtavan nättejä joulukortteja!

noora kirjoitti...

No mä huomaan, et kortteilu maistuu taas!!! Mahtavaa! Hienoja kortteja ja mahtava läjä!!

Minnis kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista :) Ja Minni, toki sitä pitää varmaan nähdä jos kerrankii satutaan samoille nurkille samaan aikaan :D

Anne kirjoitti...

Tosi kivoja kortteja. Hiihtävä nalle on tosi suloinen. :)

Apris kirjoitti...

Todella kauniita joulukortteja.