torstai 4. joulukuuta 2008

Toinenkin folderkortti


Vallan tyystiin uneton yö taasen :o( Ja aamuvuoroon pitäisi raahautua, no iltapäivällä sitten vasta nukuttaakin... Innostuin vähän tästä Stamparticin mallista ja tein toisenkin, tosin yksinkertaisen :o). Tämä malli on tosi kiva, ja nyt vasta tajusin että tämähän mahtuu ihan tavalliseen C6 kirjekuoreenkin, joten näitä voi hyvinkin putkahdella jatkossakin ;o). Mutta joo, tuo enkelileima on uusin hankintani, on Stampin'Upin leimasin, 'eläkkeellä' oleva sellainen, huusin sen Ebaysta ihan edulliseen hintaan, varsin monikäyttöinen luulisin sen olevan, käy joulu-, rippi- ja kastekortteihin nyt ainakin ja miksei ihan onnittelukortiksikin. Tästä kehkeytyi nyt joulukortti vaikkei alunperin ollut tarkoitus, siksi nuo käyttämäni paperit ei ole kovin jouluiset mutta kyllä ne enkelikorttiin käy :o) Enkeli on leimattu suoraan kimaltavalle kuitukankaalle, olis varmaan ollut upea kimaltavalla kohojauheella embossattuna, mutta en ole vielä sellaista tointunut hankkimaan.
Avattuna näyttää tältä. Kortin sivuilla on retrokukkia, ne erottuu livenä oikein hyvin taustasta vaikka kuva ei sitä näytäkkään, ne on lävistetty samasta kuitukangaspaperista kuin taustakin. Tykkäsin tästäkin kortista oikein paljon, se on livenä oikein kauniin siniharmaa ja kimaltaa upeasti, tuokin kukkaköynnöspaperi on sellaista kimaltavaa.

Tarvikkeet:
Korttipohja taiteltu Bazzilin kartongista, kimaltavat kuitukangaspaperit olen ostanut paikallisesta kirjakaupasta (en tiedä valmistajaa), tekstiosio tehty sizzixin stanssilla, nauhankaan alkuperää en muista, leimakuva ja tekstileima Stampin'Up setistä 'On angel wings', retrokukat tehty Ek-succesin lävistäjällä ja niiden keskustana kirkkaat Robin's nestin kirkkaat dew dropit.

7 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

todella kaunis ja herkkä joulukortti!
ihanat värit kortissa!

Elena kirjoitti...

Thank you for stopping at my blog and leaving nice comments!
Love your card! So gentle and so precious!

TARJA L kirjoitti...

Todella upea kortti!! Tästä meni aivan sanattomaksi =)TYKKÄÄN!!

Maaret kirjoitti...

Ihana kortti tämäkin, mutta toi lintu aiemmassa postauksessa, se vasta hieno onkin, niin mun värit ja muutenkin sanoisko utuvärit, hieno :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella näyttävä kortti, ihanat värit ja upeat yksityiskohdat,

Anonyymi kirjoitti...

Upea kortti! Täytyykin muistaa (vaikka sitten ensi jouluna) kokeilla tälläista aukeavaa korttipohjaa:)

TaijuS kirjoitti...

Upeaa, mahtavaa! Aivan ihastuttavan hillitty ja kaunis kortti!