keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Stampartic #1Kävin katselemassa Stamparticin avajaisia ja ihastelemassa DT-jäsenten valtavan upeita luomuksia. Malli oli tosi kiva ja päätin yrittää itsekin väsätä, ihan liian vähän tulee tehtyä tällaisia vähän erilaisilla malleilla kortteja, omasta mielestäni tämä onnistui yllättävänkin hyvin, varmaan tulee mallia toistekin käytettyä :o). Tuohon kanteen linnun alle olisin halunnut tekstin ystävälle, mutta se leimasin on 'jossain' ja leimailen sen siihen sitten kun se suvaitsee putkahtaa esiin jostain ;o).

Thank you so much for the Stampartic magazine, Dt cards for the first challenge were SO beautiful :o). Here's my entry, thanks for looking :o).


Tarvikkeet:
Korttipohja taiteltu Bazzillin kartongista, Paperit Memoryboxin, metallijutut Ebay, perhoset huutiksesta, Nauhat vanhaa varastoa 'en-muista-mistä', Helmenpuolikkaat Kaiser crafts, Lintuleimasin Stampin'up 'touch of nature' setistä (väritelty kevyesti kuivapastellikynillä) ja tekstileima sisäpuolella Heidi Grace 'Quotes' setistä.


14 kommenttia:

Tirpuunen kirjoitti...

Aivan kertakaikkisen upea kortti, tämä on kyllä kauniimpi kuin yksikään sinänsä upea DT-kortti. Uskomattoman hieno!

Karita kirjoitti...

Siis TODELLA kaunis kortti! Ei mikään ihme, että olet itsekin tyytyväinen ja niin pitääkin olla koska korttisi on todella upea :)

Laura kirjoitti...

iiiiiiik!!!! Sinun kortti on kertakaikkiaan IHANA! tosi tosi tosi kaunis! :)

Miia kirjoitti...

Siis tämä on UPEA!!!
Leimakuva papereineen sointuu niin ihanasti yhteen ja kokonaisuus on tasapainoinen ja rauhallinen, joten todella onnistunut kortti!! Kiitos kun osallistuit ekaan haasteeseen :))
-Miia

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana! Kaikki sopii niin valtavan hyvin yhteen.

Anonyymi kirjoitti...

Upea!!!

Anonyymi kirjoitti...

Upea kortti, ihanat värit ja niin hieno tunnelma siinä :)

Aija kirjoitti...

Minnis, olet onnistunut tekemään aivan mielettömän harmonisen ja kauniin kortin. Tuo lintu on niin upea ja miten olet leimaillut ympyrän reunat!
(sinulla on niin paljon niitä leimasimia... ;) )

Camilla kirjoitti...

Amazing card you have made!!!
Thanks for joining the challenge!
Hugs, Camilla.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihastuttava kortti...kertakaikkiaan!!

Paula kirjoitti...

Kaunis kortti tämä ja muutenkin olet tehnyt todella ihania kortteja.

Unknown kirjoitti...

Beautiful card! Love the soft colors!
Thank you for playing!

hugs,
Jorunn

Elena kirjoitti...

Very beautiful! I love how you decorated it with the ribbon!

Mari kirjoitti...

Yritin jättää kommenttia, mutta kone tilttaisi juuri sopivasti - eli taisi kadota kommenttini bittiavaruuden syövereihin :) Jokapauksessa ihailin kovasti näitä korttejasi, jotka ovat aivan äärimmäisen kauniita ja kekseliäitä! Silmä lepää ihaillessa näitä! :)