tiistai 2. joulukuuta 2008

Ahistaa...

Välillä jotain muuta kuin joulukortteja, nyt alkaa joulu jo pursuta korvista, ja omat kortit on tyystiin tekemättä... Kohta ahdistaa taas kunnolla ;o(. Tämä kortti jäi vähän vaisuksi, tykkäsin kortin väreistä ja jopa väritys onnistui vähintäänkin kohtuullisesti mutta silti jäi tunne että tästä puuttuisi jotakin. Tämä leimakuva on kyllä kamalan kaunis mielestäni, ainoastaan yksi juttu häiritsee tässä ja monessa muussakin uudessa Magnoliassa, nimittäin nuo silmät; ne on PALJON isommat kuin aiemmin, enkä oikein tiedä pidänkö siitä... Niin, ja sain jopa käytettyä memoryboxin papereita tässä, mulla on 7 settiä niitä ja mä en millään tahdo raaskia niitä käyttää ;oD, mulla on kehkeytynyt niihin samanlainen viha-rakkaussuhde kuin basic greyn papereihin, tykkään niistä ihan älyttömästi mutta tuntuu etten ihan vielä osaa värittää niin sävykkäästi että kuvat olisi noiden papereiden 'arvoisia'... LOL...
Tarvikkeet;
Korttipohja Paperellasta, taustakartonki Dcww, kuviopaperit Memory box grove paperikosta, nauha vanhaa varastoa, metalliriipukset Ebay, Helmisydämet tuli joskus Card making and Papercraft lehden kylkiäisenä, Leimakuva Magnolian ja väritelty Prismacoloreilla ja sansodorilla, tekstileima Papruksesta.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti,niin kauniisti tehty ja väritetty. Itse olen muuten kiinnittänyt ihan samaan asiaan huomiota (silmiin)ja miettinyt myös, että pidänkö niistä. Aivan ihania ovat nuo Memory Boxin paperit...

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis kortti.

Anonyymi kirjoitti...

Wau! Täydellinen kortti :) Väritys aivan loistava, runsaasti ihania yksityiskohtia olet korttiin laittanut, tästä kortistä tykkään toooosi paljon :)

Anonyymi kirjoitti...

Upea kortti! Lohduttaa kai vähän kuulla että kaikki muutkaan ei ole vielä niitä joulukortteja tehnyt...pakkohan ne on vääntää, vaikka sitten viimeisenä iltana koska ostettuja EI VOI lähettää.

MinnaK. kirjoitti...

Aivan samaa mietin noiden silmien kanssa. Mutta upea kortti jälleen, niinkuin aina sinun tekemäsi.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi kuin kaunis! itsekin tykkään kovasti tästä leimasimesta!