maanantai 2. kesäkuuta 2008

Rippikortteja pojille osa 1

Rippikortit on mulle niitä kaikkein vaikeimpia kortteja, niistä on ollut kaikkein vaikein innostua siis. Yritänkin nyt saada aikaiseksi jonkinlaisen varaston niistäkin aikaiseksi, ettei niitä jatkuvasti tarvitse olla tekemässä...
Spirellit on tekniikkana sellainen johon palaan aina uudelleen ja uudelleen, niistä saa monenlaiseen juhlaan sopivia juhlavia kortteja suht vähällä vaivalla. Ympyrät ja ovaalit on mun suosikkeja, niitä tulee eniten tehtyä. Nykyään teen kaikki pohjat nestabilities stansseilla, nämä petite ovalit on tässä tarkoituksessa mun suosikkeja. Mua kiinnostaisi kyllä ne spellbindersin ihan oikeat spirellistanssitkin, ne on vielä harkinnassa.
Loput onkin perinteistä 3D osastoa, Lumikelloihin oli tullut näitä uusia rippiaiheita, ja musta nää on oikein hyviä, tähän asti myydyissä kuvissa lapset oli niin kamalan nuoren näköisiä. Vanhaakin varastoa on kyllä valmiiksi leikattuna että kyllä mä nekin meinaan työstää.


Joillakin ihmisillä on sellainen käsitys, että A5 koon kortit on jotenkin juhlavampia, joten osan rippikorteistakin teen sitten siinä koko luokassa. Ja toisaalta kun just monet rippikuvat on näitä 'laatikko' kuvia joita en cd-kortteihin osaa käyttää, niin tämä kokoluokka antaa niillekin vähän muuntovaraa, ei ihan kaikista tule samanlaisia.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän näköisiä rippikortteja on iso liuta :)
Itse tilasin noita samoja kuvia, kun niissä nuo nuoret ei näytä niin lapsilta, niinkuin monessa 3 D-arkissa.
Nuo spirellit on hienoja.
Käytätkö niissä tavallista lankaa vai onko tuo ohutta metallilankaa )
Ai niitäkin varten on jo omat stanssit olemassa.
Aina oppii uutta kun näitä blogeja selailee :)

Minnis kirjoitti...

Kiitos Anita :o). Käytän spirelleissä ihan tavallista kangaskaupasta ostamaani kullan tai hopean väristä konekirjonta lankaa, siis ihan ompelulankaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tiedosta minnis :)
Täytyykin katsella lankakauppoja sillä silmällä.
Täytyy myös joskus etsiä netistä, että onko tuohon hommaan joitakin vinkkisivuja.
Että esim.millainen on hyvä väli noilla langoilla, että tulee hyvä kuvio.
Tai sitten pitää vain kokeilla :)