sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Hääkortti

Joskus onnistuu oikein hyvin ihan vahingossa... Liimasin taustapaperin korttiin ajatuksena ihan toinen leimakuva, onneksi sen väritys meni pieleen ja pienen miettimisen jälkeen päädyin tähän pariin rannalla joka sopii mun mielestä oikein hyvin just hää- ja kihlakortteihin. Tämäkin leima on Stampin'Up setistä summer by the sea. Kuva oli leimattuna Letrasetin tussipaperille, mulla oli ajatuksena jossain vaiheessa testata näitä kuvia tussien kanssa, mutta tämän kuvan kokeilin värittää Prismacoloreilla ja Sansodorilla (pellavaöljy ei ole hyvä näille ohuille papereille levitykseen, jättää ikäviä rasvatahroja), väritys onnistuikin odotettua paremmin joten pääsi ihan korttiinkin :o). Jos jotain tässä kortissa muuttaisin, niin se olisi tuo teksti; leimaisin sen ensin johonkin toiseen juttuun ja liittäisin sen sitten korttiin, ihan vähän näyttäisi uppoavan taustaan kun on vielä niin pienikokoinenkin näin isoon korttiin. Sydän on stanssattu Sizzixin bigz stanssilla jota en ole kertaakaan aikaisemmin käyttänyt... Noi stanssit on kyllä ihan ihme juttu; niitä on tullut hamstrattua ihan jumalattomasti varastoihin, mutta loppujen lopuksi ihmeen vähän tulee käytettyä... Siksi niitä vinon pinon möinkin pois ja muutamia mietin vielä, että pidänkö vai en.

5 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi onnistunut kortti!

Anonyymi kirjoitti...

Moi Minnis!
Minä olen miettinyt tätä paperiasiaa. Väritän leimasinkuvat yleensä Promarkereilla ja paperina on joku tavallinen yleisaskartelupaperi joka ei välttämättä ole paras mahdollinen Promarkereille. Kävin sitten katsomassa "oikeata" paperia, taisi olla Copic paperia. Mutta voi että se on ohut. Ymmärrän kyllä että se on bleedproof, mutta jäin miettimään että eikö kuviopaperit sitten loista vähän turhan tehokkaasti läpi kun ne ovat valkoisen paperin alla kun kortteja askartelee. Joten "oikea" tussipaperi jäi vielä tässä vaiheessa ostamatta. Millaisia kokemuksia sinulla on näistä tussipapereista? Loistavatko kuviopaperit läpi?

Minnis kirjoitti...

Kiitos Myy ja Vilijonkka :o).

Anne, Kyllähän ne varsinkin tummat kuviopaperit kuultaa tuon tussipaperin läpi jonkin verran, itse teippaan tussipaperille väritetyn kuvan johonkin halpis valkeaan kartonkiin ennenkuin laitan sen korttiin. Tussipaperille tulee musta oikein tasainen ja 'kirkas' väritysjälki ja en tiedä kuvittelenko vain mutta mun mielestä musteetkaan ei leviä sillä paperilla niin helposti kun vaan malttaa vasta leimaamista seuraavana päivänä väritellä. Tussipapereista olen kokeillut copicin paperia ja letrasetin bleedproof paperia ja MUN mielestä tuo letrasetin paperi on huomattavasti parempaa, hinnaltaan ovat ihan samaa luokkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Anne kiittää avusta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja sulla täällä!
Joo, mä olen huomannut omalla kohdallani, että melkein mitä tahansa alkaa helposti hamstraamaan, ja pian onkin kaapit täynnä jotain jota ei paljoa käytä=)Siivoilin just askarteluvarastojani, ja huomasin, että erilaisia papereita ainakin on jo yli omien tarpeiden! Onneksi lapset, niin omat kuin lähipiirinkin, askartelevat myös, on helppo siivota materiaalia pois(uuden alta) kun tietää kaiken menevän ihan käyttöön!! Saa siinä ohessa ilahdutettuakin toisia!