keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Pennyn enkelikissa

Tämä Pennyn enkelikissa on aivan ihastuttava kuva, tämä leimasin on varmaankin jossain vaiheessa ostettava, muutamia näitä olen saanut vaihdossa. Tästä kortista ei oikein jouluinen tullut, johtuu varmaan noista kukkasista, jotka ei oikein jouluisia ole, mutta jospa tästäkin joku tykkäisi.
Tarvikkeet:
Korttipohja Dovecraftin, Taustapaperi Deja wiews, Valkoinen Tiimarin kartonki kohokuvioitu Cuttlebugin folderilla, kukat Petaloon, strassit ja helmenpuolikkaat kukan keskustassa Kaiser crafts, Rusetti kirppikseltä, lumihiutaleet glitter ääriviivatarroja Tiimarista, Leimakuva Penny Black (vaihtari), väritelty Prismacolor+Sansodor ja Spica glitter kynät.

Seuraavat pari viikkoa olen vain harvakseltaan tässä koneen äärellä, ajastan tänään noita postauksia tälle ja ensi viikolle, ettei tule niin pitkää päivitystaukoa :o). Viime viikon postaukset oli jo ajastettuja yhtä lukuunottamatta, nyt on jotenkin stressaava jakso menossa ja näköjään vain harvakseltaan saan kortteja tehtyä mutta yleensä niitä syntyy sitten useampi kerralla. Niin mukavaa kuin blogin pitäminen onkin, niin ajoittain jopa stressaa siitä ettei saa päivitettyä päivittäin... Onneksi on siis ajastukset. Ja toisekseen kun aika on niin kortilla tällä hetkellä että en kerkeä käydä kommentoimassa teidän muiden töitä niin usein kuin haluaisin, se vähän harmittaa, tänä syksynä on ollut aivan upean ihania kortteja monessa monessa blogissa, mutta yritän käydä vaikka sitten jälkikäteen jättämässä kommentteja.

4 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Muista en tiedä, mutta minusta tämä on superhieno kortti! Harvoin innostun näin kovin, vaikka paljon hienoja töitä blogeissa näkeekin. Jatka samaa rataa vain! Kaikkea hyvää sinulle ja kiitos, että jaksat huolehtia päivityksistä niin suurella tunnollisuudella.

bissecat kirjoitti...

upea hallitusti koottu,rauhallinen kortti.ihana tausta,pidin kukista ja limihiutaleista "jäinen"tunnelma muttei liikaa.kissaleimasin tosi ihana aina välillä ittekkin haluaisin ton.

Ritva kirjoitti...

Ihana kortti, valko-sininen värimaailma sopivan "jäinen" - kukat mielestäni käy tuohon hyvin, leimakuva tosi kiva. Älälä ressaa päivityksistä, vaikka täällä jengi pyöriikin ahkeraan :)

Mervi kirjoitti...

Kaunis kortti, ihana toi kissakuva ! Olen sinisen ystävä...