torstai 30. lokakuuta 2008

Hääkortti

Viime ajat on menneet vähän syysväsymyksen kourissa ja olen unohdellut paljon asioita, ja tämä hääkorttitilauskin meinasi unohtua, piti olla huomisaamuun mennessä valmis ja olisin varmaan unohtanut tehdä kokonaan ellen olisi iltapäivällä saanut tekstaria jossa kyseltiin milloin sen voisi noutaa... ;o)) Siinäpä sitten kiireessä ja inspiksen puutteessa vaan tekemään, ihan yllättävän hyvän sain omasta mielestäni aikaiseksi. Kortti menee vähän vanhemmalle parille, siksi kuvan valinta oli hieman ongelmallinen, hääleimoissa ja 3D kuvissa kun tuppaa olemaan vaan nuoria pareja tai jotenkin sellaisia juttuja jotka mieltää enempi nuoriin kuin varttuneisiin. Onneksi kuitenkin oli yksi tällainen muukin kuva. Mitäs tykkäätte noista kukan lehdistä? Musta ne on Ihanat, tehty punchilla joka tuli tänään ihan pienessä glitter potin tilauksessa, tilasin vain tuon punchin ja kaksi basic greyn uutta pikkulehtiötä, uusi joulukokoelma Vassail on kyllä aivan ihana :oD.

Tarvikkeet:
Korttipohja tavan A4 valkea kartonki, taustapaperit K & company, 3D kuva stenboden, kukat prima, helmihatut Villihelmestä, strassit Kaiser Crafts, kukan lehdet tehty Leone Em punchilla Ash Branch, Nyöri 'jostain' ;o)


4 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Joo, tosi kivat noi lehdet, varmaan sopii korttiin kuin korttiin, kun on mukavan "hentoset". Muutenkin kortissa monta kivaa pientä yksityiskohtaa. Ei kyllä uskois, että inspiksen puutteessa tehty.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tämä on just hieno vanhemmelle parille! noi lehdet ovat kivat! ja kukat ovat kauniit!

Emmo kirjoitti...

Minusta tämä on upea hääkortti. Ei yhtään huomaa että on ollut inspiraatiosa puutetta. En ole mikään romantikko ja tässä kortissa on mielestäni sellaista maltillista häähömppää.

maiju kirjoitti...

Mäkin tilasin tuon leikkurin. Ampan kanssa juteltiin ja kertoi, että sulla oli joku... Tulin katsomaan, että sama leikkuri ollaan tilattu :)