lauantai 11. lokakuuta 2008

SCS sketch challenge #31

Voi että tällaiset 'yksinkertaiset' kaavat on vaikeita tällaiselle yksinkertaiselle ihmiselle ;o), en millään meinannut saada ajatusta tästäkään. Mutta ihan hauska tästä tuli kuitenkin, vähän 'erilainen' vauvakortti LOL... Tuo high hopesin karjuva vauva on ollut aika kauan jo mulla, on pari ideaa sen käytölle parin muun leimasimen kanssa on, odottavat vaan sopivaa hetkeä toteutukseen. Tuollainen teksti oli yhdessä tekstivellumissa, joka tais olla jossain vauvalehtiössä lisukkeena, oli vaan väärän muotoinen tähän korttiin, mutta teksti oli NIIN hyvä että halusin sen käyttää joten tekaisin tietokoneella. Nallenauhoja sain lahjaksi viime jouluna, taitaa muuten olla ihan ensi kertaa käytössä tässä..

Lauran kaunis joulukortti on täällä.

6 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hihii!!! Tuo kuva on kyllä tosi hauska!!! :) vieläkin hihityttää kun sitä ajattelen :). Minunin kortti on nyt blogissa.

sari kirjoitti...

tää on kyllä niin mahtava kortti!!!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

hauska toi leimakuva! joka tekee kortista hauskan!

Anne kirjoitti...

Hauska kortti, moni tuore äiti tai isä varmasti yhtyisi siihen sitaattiin. :)

Tietäisitpä Minnis minkälaisia houkutuksen hetkiä minulla on ollut sen jälkeen kun pistit leimasimet myyntiin pari päivä sitten. Itsehillintä on ollut kovassa testissä. Ja huomasin juuri että se ihana talja penkki on vielä varaamatta... Mutta vielä yritän pysyä vahvana. Pari kertaa olen kuitenkin jo aloittanut s-postiviestin sinulle, ennen kuin itsehillintä on taas voittanut. Kaksi leimasintilausta on nimittäin tulossa ja nyt ei saisi tilata mitään leimasimia vähän aikaan... Mutta, mutta... Katsotaan sorrunko. ;)

Minnis kirjoitti...

Kiitos kommenteista ;o) Ja Anne, ihan täydellisen tutulta kuulostaa, viime aikoina olen todella yrittänyt hillitä itseäni osteluitten suhteen ja ainakin viikon miettiä tarvitsenko jotain todella ennen tilaamista, joskus itsehillintä kyllä pettää... Mutta ei kai sille mitään voi ;o))

文章 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,自拍,情色論壇,性感影片,正妹