lauantai 27. syyskuuta 2008

Pennyn Kissavauvoja

Tästä Pennyn leimasimesta olen aina pitänyt, sain muutamia kuvia vaihdossa tästä viikolla ja yllätinkin itseni käyttämällä ne heti pois :o), yleensä sellaiset tosi tosi ihanat vaihtokuvat jää lojumaan kun niitä ei raaski käyttää ;o).

Tämä ihan ensimmäinen onnistui ihan parhaiten, Fiskarsin nauhaboordi leikkuri on ollut parhaita ostoksiani pitkään aikaan, luulisin että sitä tulee jatkossakin käytettyä paljon. Tuosta tuli muuten ihan kiva efekti kun laittoi pikkasen liian leveää nauhaa noista väleistä, jää vähän tuolleen koholleen.
Tarvikkeet:
Korttipohja ja Prima kukat Paperellasta, Taustapaperi K&co, Nauha Tiimarista, helmihatut Villihelmestä, Helmenpuolikkaat Kaiser crafts, Tähti riipus Taitopuoti Paperinauhasta, Leimakuva Penny Blackin (vaihtari), väritykset Pentelin öljypastelliliidut+öljy+stumppi, Tekstileima Sinelli

Toinen melkein samanlainen ilman nauhakujia.
Tarvikkeet:
Samat kuin edellä muuten mutta taustapaperi on Stamperian ja perhoset on Tiimarista, nauharusetti on kirppislöytö.

Pari tyttökorttia että tasapaino säilyy :o) Poikakortit onnistui tällä kertaa paremmin. Tässä kortissa tykkään ihan älyttömästi tuosta taustapaperista, olen etsiskellyt siihen sopivaa leimasinta ja haaveissa olisi sellainen jossa olisi 'vanhahtavan' tyyliset lastenvaunut taikka sitten vanhanaikaiset vauvantossut, jos tiedätte mistä sellaisia saisi niin kertokaa :o)
Tarvikkeet:
Korttipohja Paperellasta, kartongit Dcww, Taustapaperi on Stemman, lehtinauha Really reosonable ribbon, rusettinauha scrapbook depot, kukat leikattu making memoriesin nauhasta, Enkeliriipus huudettu joskus muinoin huutonetistä (sen taustapuolella lukee made for an angel) Leimakuva on Pennyn (vaihtari) ja väritelty Promarker+Inktense+öljy+stumppi yhdistelmällä

Käsittämättömän huono kuva tuli tästä :o(. Kun ostin kesällä tuota lehtinauhaa niin jo silloin oli mielessä että sitä voisi käyttää reunustamaan näitä kuvia, todennäköisesti asettuisi kauniimmin vähän isompiin ympyöihin ja ovaaleihin mutta ainakin olen testannut :o)
Tarvikkeet:
Korttipohja Paperellasta, Kartongit Dcww, taustapaperi Fancy Pants, Lehtinauha Really reosonable Ribbon, kukat 'kierrätystavaraa' silkkikukkakimpusta, Helmenpuolikkaat Kaiser crafts, tähti riipus Taitopuoti Paperinauhasta, Leimakuva väritelty Pentelin öljypastelliliiduilla + öljyllä+ stumpilla, teksti leima Sinelli

12 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi kuin ihania vauvakortteja1 ihana kuulla et muillakin noi ihanat leimakuvat jäävät laatikkoon niin on meilläkin!

TARJA kirjoitti...

Ihanan upeita vauvakortteja!

Aija kirjoitti...

Ihanan herkkiä kortteja. Näyttää muuten yllättävän hyviltä nuo poikakortit noinkin koristeltuina!
Onko sinulla muuten oma huone noille leimasimillesi?? :)))

Anne kirjoitti...

Ihanan suloiset kortit! Ja todella kauniisti olet värittänyt kissanpentukuvaa. :)

sari kirjoitti...

voi miten suloisia,kauniita kortteja olet tehnyt!!!

Heli Matero kirjoitti...

Täälläkin on siirrytty samalle linjalle...eli vauvakortteihin. Kauniita kortteja.

Minni75 kirjoitti...

Upeita kortteja, ja upeasti oot väritelly, tuo lehtinauha on tosi hienoa :D

Sirpaliina kirjoitti...

Siis kyllä on mielettömän ihanat kortit.

Minnis kirjoitti...

Kiitos kaikille taas kerran ihanista kommenteista :o) Ja Aija, mä ja mun leimasimet elellään vielä toistaiseksi ihan sulassa sovussa mun 30 neliön yksiössä, isompi asunto on kyllä hakusessa koko ajan, vielä ei ole tärpännyt :o)

amma kirjoitti...

Näistä tulee tosi hyvälle tuulelle!

TaijuS kirjoitti...

Tosi hellyttäviä kortteja, ja aivan ihanan lutuinen tuo leimakuva!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania kortteja olet tehnyt! Minuakin on puraissut tässä lähiaikoina askartelukärpänen, en vaan ole vielä kerennyt askarrella yhtään mitään. Joten olen keräillyt kaikkia ihania vinkkejä netistä. Nyt haluaisin kysyä, että mitä kokoa nää sinun korteissasi käytetyt pohjat ovat?