keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Jouluinen korttirinki osa 2

Tanjan järkkäämä joulukorttirinki eteni toiseen osaan, matskut lähetti tällä kertaa Heidi, ja täytyy kyllä mainita että olipahan vaikeat, ihan joutui jopa miettimään ;oD, siis matskuissa ei mitään vikaa ollut, olivat vaan tyystiin erilaiset mitä yleensä tulee käytettyä. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin ja mielestäni sain kasaan aika kauniin kortin :o)
Nuo leveät nauhat on mulle vaikeita mutta tässä enkelinauhassa oli just sopivan kokoiset kuvat että ne voi leikata siitä irti, ihan hivenen rispaantui reunat kun en ajoissa tajunnut liimata nauhaa ensin kartongille ja sitten vasta lävistää, rispaantuneet reunat peittelin ääriviivatarroilla ja sen vuoksi kaikki muutkin reunat piti kantata tarroilla. Vähän nyöritystä ja rusetteja ja musta tästä tuli oikein tyylikäs. Tekstitagi on tuolla taskussa, sitä jouduin vähän pienentämään kun tasku tuli niin leveillä teipeillä kiinnitettyä. Enkelien siivissä on sellaista snow writer kimalle kohoväriä, se on aika kivaa ainetta. Ja seuraavaa viikkoa jo odotellen :o).

Linkitän muitten rinkiläisten kortit sitä mukaa kun niitä ilmaantuu; Tanja, Minni75, Heidi, Nirppu

5 kommenttia:

Minni75 kirjoitti...

Voi kun tulikin tosi kiva, siis tosi hieno kortti, kivasti keksitty noi pyöreät muodot enkuleissa ;))
Miksen mä keksinyt tollaista ;)

Heidi kirjoitti...

Voi sä olet suorastaan loistanut näiden materiaalien kanssa, aivan ihana lopputulos!!!
Älä muuten välitä, musta tuntuu, että mun lähettämät matskut on AINA vaikeita, myös omasta mielestäni :D.
Ehkäpä mä yritän liikaa... ;)

tanja kirjoitti...

Vautsi, hyvin sopii nuo sun lisäämät matskut muihin materiaaleihin. Hyvä idea leikata nuo enkelit :)

Nirppu kirjoitti...

Aivan ihana idea leikata tuo nauha kolmeen ympyrään : ) Upea kortti.

文章 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,AV女優,美女,成人圖片區,080苗栗人聊天室