keskiviikko 17. syyskuuta 2008

I love your blog

[1898831.jpg]

Sain muutama päivä sitten Miijjalta ja Oliverialta tämän, Kiitoksia vaan hirveästi :o).
Näitä palkintoja on aina yhtä hämmentävää saada, itse kun en itseäni mitenkään kummoisena kortintekijänä pidä, osaan kyllä tehdä ihan siistin ja joskus jopa kauniin peruskortin, mutta mitään originellia ja erikoista ei korteistani varmaan koskaan tule löytymään.
Kiitos kuitenkin kaikille ihanista kommenteista, jotka piristävät aina mieltä :o). Yritän vähän ryhdistäytyä ja ruveta ahkerammin kommentoimaan teidän muidenkin kortteja, mun aika on loppujen lopuksi aika rajallista ja tämä kortteilu on haukannut multa lähestulkoon kaiken vapaa-ajan, ja ihan liian usein vain selaan muut blogit läpi nopeasti ja kommentointi unohtuu...
Ja mun ystävät 'oikeassa' elämässä on jääneet kyllä varsinkin tämän vuoden aikana ihan nolostuttavan vähälle huomiolle, iso anteeksipyyntö yhteisesti teille kaikille, tiedän että ainakin osa käy täällä katselemassa, teidänkin kommentteja olisi joskus hauska lukea :o)!!!
Ensin meinasin etten jaa tätä eteenpäin, mutta päätin sitten kuitenkin antaa sen seuraaville:

Laura; Kaikessa mitä käsillään tekee on hurjan taitava ja kortti ihmisenä tykkään erityisen paljon hänen korteistaan jotka ovat aina niin huolella tehtyjä ja niin uniikkityylisiä ja upeasti vahvoilla väreillä väriteltyjä. Kädentaitojen lisäksi Laura on ihan erityisen ihana kommentoidessaan muiden töitä kannustavaan tapaansa, ainakin mun päivän hän on pelastanut moneen kertaan 'blogiurani' aikana, Haleja Lauralle :o)

Miijja itse; kauniita ja huolella tehtyjä kortteja ja paljon, ihailtavan tuottelias ihminen kiireiseksi perheenäidiksi. Ja omaa muuten suorastaan loistavan leimasin maun (;o))! Loistavia väritysohjeita väsää blogiin että me muut päästään vähän helpommalla kokeilemisella, ainakin itselleni olleet todella paljon avuksi. Ja mukavan tuntuinen ihminen muutenkin :o)

Heli; Kauniita kortteja ja muutakin askartelua, erityisesti Fimo jutut ja paperinaruenkelit jääneet mieleen. Ja lisäksi jaksaa ahkerasti kommentoida ja on hyvin ihanan tuntuinen ihminen blogin takana, ystävällinen ja avulias, kerrassaan loistotyyppi :o)

Minni75; Kauniita kortteja ja ihania värityksiä. Kaiman blogia olen tainnut seurata melkein sen alusta asti (siis jo edellisen blogin alusta..), hänen kehittymistään kortintekijänä on ollut hauska seurata, taitava on ollut aina mutta mielestäni koko ajan taitavampi niin värityksissä kuin asettelussa. Lisäksi on ahkera kommentoija ja muutenkin hauskan tuntuinen ihminen blogin takana :o)

Myy ja Vilijonkka; blogia on kiva seurata kun se päivittyy niin usein, kauniita värikkäitä kortteja ja täältäkin saa ihailtavan ahkeraa ja kannustavaa kommentointia, Kiitos teille :o)

Aija, Oliveria ja Sirpaliina omaavat sellaiset taidot kortinteossa jotka ovat ihan omaa luokkaansa, teille olen oikeasti vähän kade ;o), ja kaikki vaikuttavat loistotyypeiltä myös blogin takana, ja kaikille kiitos mieltä lämmittävistä kommenteista ja muustakin avusta :o) Ja ennenkaikkea kiitos blogeistanne joissa on ilo vierailla :o)

Maijun ja Taavan blogeja olen ehkä pisimpään seurannut ja edelleen jaksavat innostaa kaikessa. Silmäniloa on runsaasti kummassakin blogissa ja auliisti ja kärsivällisesti opastavat meitä vähemmän aikaa harrastaneita. Uutuuksien esittelyt ja ostospaikkavinkit on loistavia. Kiitos teille kun jaksatte pitää blogejanne ja päivittää niin usein :o).

Tässä on vain murto osa blogeista joita seuraan ja monet monet muutkin ansaitsisivat tämän, tämä 'korttiyhteisö' näyttää koko ajan kasvavan ja uusia ja ihania blogeja löytyy melkein viikoittain, kiitos ihan kaikille korttibloggaajille kaikista ihanista ideoista joita blogeistanne aina löytyy :o)

7 kommenttia:

Oliveria kirjoitti...

Kiitos, Minnis :) Ja jos kurkkaat linkin taakse niin kiitos samoin :)

Minni75 kirjoitti...

Sie senki, ku menin ihan hämilleni sanoistasi, kiitos oikeen paljon ;)
Itseasiassa minä olen myös seurannut blogiasi alusta asti, kommentoimaan aloin enemmän kun oman blogin laitoin ;)

Heli Matero kirjoitti...

Kiitos oikein paljon. Menin ihan sanattomaksi kauniista sanoistasi. Ja sitä ei yleensä tapahdu, kun suu vaahdossa papatan.

Aija kirjoitti...

Minäkin täällä helmojani heilutellen niian ja kiitän ylevistä sanoistasi. Tässä samalla laitan myös kiitoksia sinulle ihanasta blogistasi vaikkakin aika vaarallisesta sellaisesta kun täällä tuppaa olemaan niin usein noita ostoksia esillä ja juuri sellaisia mistä itsekkin pidän niin täytyy usein oikein yrittää katsella vaan toisella silmällä ;o)

Miijja kirjoitti...

Kaunis kiitos tunnustuksesta ja kauniista sanoistasi :) Vai kiireinen perheenäiti ;D yöt on "vapaata" onneks kuitenkin :D kerkee anskurrella vaiks mitä ja shoppailla ;D

maiju kirjoitti...

Kiitos Minnis kauniista sanoistasi :)

Sirpaliina kirjoitti...

Kiitos Minnis kauniista sanoistasi, huomasin nyt vasta, ja samat sanat voisin sanoa sinullekin, teet uskomattoman hienoja kortteja ja ovat aina niin huolella tehtyjä.