tiistai 9. syyskuuta 2008

Muutama Pingviini

Näitä pingviinejä on pyörinyt väritettynä nurkissa ja piti jotain niille tehdä ennenkuin ne häviää. Tästä ekasta tuli paras, 'oikeilla' joulun väreillä toteutettuna. Tuo joulutähti on leikattu tuosta tiimarin paperista ja siinä on kaksi kerrosta, yllättävän hyvän näköinen, ehkä lehdet tarvitsisi jollekin nurkalle :o)
Tarvikkeet:
Korttipohja Paperellasta, Paperit ja kukka Tiimarista, Ääriviivatarrat ties mistä
Leimakuva Penny Blackin, väritetty Promarkereilla + Sakura stardust clear kynällä

Koklasin vähän 'epämääräisiä' väriyhdistelmiä mutta en kamalasti tästä tykännyt, kyllä ne joulunvärit on aina joulunvärit..
Tarvikkeet:
Korttipohja Paperellasta, taustapaperi Tiimarista, kartonki DCWW
Nauha Really reasonable ribbonin klubipaketista, kukka Prima (kimallukset sakura stardust clear kynällä), strassit Kaisercraftsin
Leimakuva Penny Blackin ja väritelty Promarkereilla sekä tuolla stardust kynällä
Tämä kortti lentää kohta roskiin kunhan olen irroittanut nuo helmihatut talteen siitä, mutta pistän kuvan kuitenkin tänne kun haluan 'mainostaa' paria juttua... Eli ekana nuo helmihatut, ne on ihania sellaisia vähän lumihiutaleen mallisia, mun mielestä kauneimpia mitä mulla tällä hetkellä on hallussa :o) niitä saa ihan suomesta Villihelmestä. Sitten tuo 'kotikutoinen huurrekukka', se ei onnistunut kun aloin sitä huurtamaan kun se oli jo tuossa paikallaan, eli siihen on käytetty sellaista ainetta kuin liquid applique, se on kohoväriä josta tulee ihana 'lumi- tai kermavaahto' efekti kun sen ensin antaa kuivahtaa ja sitten kuumentaa kuumailmapuhaltimella. Parhaimmillaan se on siis leimakuvissa esim. tonttulakkien pörröisissä reunoissa ja puussa lumena tai täytekakkukuvissa kermavaahtona yms.. Tuosta kukasta se imaisi väriä mukaan, jotein ei ihan valkeana tule tuossa esiin. Tätä mä toivoisin suomeen myyntiin ainakin valkeana, sitä on monena muunakin värinä olemassa mutta ainakin itselleni tuo valkea on monikäyttöisin. Itse ostin sen joskus keväällä Ebaysta mutta oli jonkin aikaa hukassa...

6 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

noi pingviinit ovat ihania! nättejä kortteja olet tehny!

tia kirjoitti...

Mielenkiintoisen näköisiä pingviinikortteja.

Mimiko kirjoitti...

Öy nöy, et kai viskannut roskiin tuota viimeistä? Sehän on tosi mainio, hyvät väritkin. Just semmoiset viileät, jotka sopii tuohon pinffiini-kuvaan.

Anne kirjoitti...

Minusta toisessa Pingviini-kortissa on vähän sellaista tropical penguin meininkiä. :)
Hyviä kaikki kolme.

Heidi kirjoitti...

Oii, onpas veikeän näköinen pingviini!!!

Maju kirjoitti...

IIIIhana pingviini!!! Luv it!