torstai 12. kesäkuuta 2008

Testing...

Eilen kotiutui pienen pieni kartonki tilaus täältä. Mä toivon ja uskon että näitä coredinations kartonkeja saa tulevaisuudessa suomestakin, tilasin testattavaksi pari pikkusettiä. Näissä on sama idea kuin esim. dcww:n kartongeissa joissa on valkea sisus, eli jos niitä repii tai hankaa hiekkapaperilla niin valkea sisus tulee esiin, näissä kartongeissa sisus on värillinen, näitä saa mustana ja sisusvärit vaihtelee, sekä värillisenä, jonka sisusväri natsaa aina päällisväriin. Tilasin yhden setin mustia ja yhden värillisen setin vintage värein. Ylemmässä hääkortissa on sininen kartonki vintage setistä, ne oli kyllä kauniisti kuvioituja ja hauskan värisiä ihan niinkin ettei niille mitään tee, mutta halusin kokeilla kohokuviointia, eli kohokuvioin cuttlebugin folderilla ja hankasin hiekkapaperilla kuvioista värin pois, ja ihan kivan näköinen taustasta tuli. Näissä värillisissä oli tuo sisusväri vain himpan vaaleampi kuin päällimmäisenä oleva väri.
Tämä ei korttina ole mitenkään erikoinen, mutta tuon taustan takia halusin tämänkin esitellä :o) Nämä mustat kartongit tuli jokainen erivärisellä sisuksella, tässä sisus oli sininen. Leikkasin ensin kartongin oikean kokoiseksi, sen jälkeen puristelin palloksi ja oikaisin jälleen ja hankasin taitoskohtia hiekkapaperilla ja tykkäsin kovasti jäljestä. Näissä mustissa tuo sisusväri vielä näkyy niin hyvin ja näissä on kai valittavana lähestulkoon kaikki sateenkaaren värit, päällisväri on aina musta.

5 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Kivannäköisiä kortteja!

minni75 kirjoitti...

Tosi kivoja, ja kivaa tuo kartonki:)

maiju kirjoitti...

Minnis... tiedoksi vain, että "vaikenen" viikoksi... Jos sattuu se kimppatilauksemme tulemaan. Kuulolla olen taas juhannuksena.

Minnis kirjoitti...

Maiju, hyvä tietää. Se tulenee lähiaikoina, n. viikko sitten postitettu.

Taava kirjoitti...

Loistavaa tuo kartonki, varsinkin musta on kiva. Jotenkin itse olen vierastanut mustan värin käyttöä, mutta ainakaan tuolla kartongilla ei tarvitse.