sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Kesäkuun ekat

"Loma" on nyt vietetty maalla ja aika palata sorvin ääreen :o) Tein ennen maalle lähtöä pari 3D korttia, jotka jäi postaamatta ajan puutteen vuoksi. Tälleen kesän korvalla kun muut tekee ihania kirkasvärisiä kortteja niin mun käsi hapuilee koko ajan jotain ruskeaa... Mut ruskea on viime aikoina hiipinyt aika yllättäen suosikkiväriksi, ja näistä mä tykkäsin kummastakin kovasti :o).
Mä vietän varsinkin kesäisin aika paljon aikaa muualla kuin kotona, ja mä en viitsi sinne koko askarteluarsenaalia raahata mukana, yleensä otan vain sakset ja kansion tai pari 3D kuvia mukaan joten kesä aikana tulee varmaan olemaan kortitkin aika 3D painotteisia. Nyt leikkelin urakalla rippikuvia, joten niitä yritän sitten lähipäivät värkkäillä.

2 kommenttia:

Heli Matero kirjoitti...

Rippikorteista puheenollen...meikä jo viimevuonna leikkasi pari 3 d rippikuvaa, kun vuodet olivat menneet sekaisin...luulin että mieheni kummitytöllä on konfirmaatio...se onkin vasta nyt heinäkuussa...täytyy nyt tehdä kortti ajoissa...mies jo muistutti asiasta.....hih hih..

Minnis kirjoitti...

Heh, sähän Heli oot melkein kun meidän äiti joka hirveellä haipakalla teetätti jokunen vuosi sitten siskonsa miehelle korttia ja lahjaa 60 vuotispäiville, vuotta liian aikaisin... ;o)