sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

Kiitoskortti

Kyllä oli mukava herätä tänä aamuna pitkästä aikaa virkeänä, olin eilen 14h töissä ja illalla jostain syystä suorastaan kaaduin sänkyyn ja nukuin pitkästä aikaa oikein hyvin... Työ näyttäisi siis ihan paras unilääke olevan :oD!
Tein aamusella tällaisen ihan yksinkertaisen kortin tuolla Pennyn pupuleimasimella jota en olekkaan vielä ehtinyt testaamaan. Kuva on leimattu suoraan korttipohjaan ja väritetty prismacoloreilla ja sansodorilla. Noita valkeita korttipohjia ostin Paperellasta, ovat kyllä laadullisesti varmaan parhaita mitä minulla on koskaan ollut, valmiiksi nuutattuja ja todella jämäköitä ja tosiaan sopivat myös tällaiseen vedettömään väritykseen siis loistavasti (ei tusseille, ne tulee läpi). Hinta-Laatu suhde on kyllä näissä enemmän kuin kohdallaan. Tästä tulikin sitten ihan Paperella kortti kun leimasimenkin olen sieltä ostanut ;o)

5 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Kaunis kortti!

Laura kirjoitti...

Olet kyllä väritellyt tuon tosi kauniisti! Se on aivan I H A N A! Minulla on prismacolorit vain keränneet pölyä pitemmän aikaa... pitäisi kaivaa ne esille ja alkaa harjoittelemaan :). Ai niin, ja tuo leimasinkin on aivan superihana!

baula kirjoitti...

Aivan ihanasti väritetty.. Tykkään tästä, sopivan yksinkertainen, mutta erittäin kaunis.. :)

minni75 kirjoitti...

Voi että kun ihana, upeasti väritetty, ja toi leimakuva on söpö!!

Anne kirjoitti...

Ihanan suloinen kortti! Ja kauniisti väritetty!