maanantai 5. huhtikuuta 2010

Rockimpi Kitty..

Mun vanhin kummitettava täyttää tänään vuosia, ja tapojeni vastaisesti olen saanut kortin aikaiseksi ajoissa :D Tosin perille pääsee vasta loppuviikosta posti paten matkassa, kun visiitti jäi valitettavasti tänä vuonna välistä... :( Kitty kuva on ihan netistä tulostettu, koitin valkata 'isolle tytölle' sopivan kuvan :D
Kortti on joka puolelta koristeltu, ja sisältää korulahjan, kaulakoru/medaljonki kello on kiepillä ja kiinnitetty nauhalla korttiin, kahden eyeletin välissä kulkeva satiininauha pitää kiepin paikallaan. Korun tehtaili hyvä ystäväni pyynnöstä. Toisella sivulla taskussa tagi, johon kirjoitin tervehdykden heti kuvan ottamisen jälkeen, taskuun voi sitten sujauttaa vielä vaikka pienen setelin.
Kortti on tällanen 'kirjan' mallinen, kun tuon korun piti mahtua sisälle, kivan jämäkkä tästä tuli kun joka puolelta teippailee parit kerrokset paperia, kortin saa kiinni papereitten alle teipatulla satiininauhalla, nauha olisi voinut olla leveämpääkin, mutta kyllä se tuolla kapeallakin kiinni pysyy. Tästä ei tullut ihan niin hyvä kuin olisin halunnut, mutta ei myöskään niin huono kuin pelkäsin, toivottavasti kuitenkin kelpaa saajalleen :) Hyvää syntymäpäivää vaan Sonjalle :).

Ei kommentteja: