maanantai 26. huhtikuuta 2010

Hääkortti

Kaveri tilasi hääkortin, ei saanut olla liian 'imelä', vähän huumoria ja jotain perinteistäkin.. tällaisen sain aikaiseksi noilla termeillä.. Kortti on kokoa A5, kannen sydämessä on hääparin nimet, blurrasin ne kaiken varalta kun häihin on vielä kuukausi aikaa.. Paperit on Dcww:n Linen closet paperikosta, on muuten ensimmäinen paperilehtiö varmaan kahteen vuoteen jonka olen ostanut :D, siinä on oikein kivoja neutraaleja juhlavia papereita, tykkäsin kovasti itse.
Koristelin vähän sisäpuoltakin, en kanteen saanut mitään huumoria uppoamaan joten se jutska piti tehdä sisälle, tuo stempelbådenin hääpari on mun ainoa omistamani hääaiheinen leimasin ja pääsi muuten ensimmäistä kertaa käyttöön (ostettu ainakin 2 vuotta sitten....)
nuoren hääparin alle pääsi tämä herttainen vanha pari (valmistajaa en muista..?), joka niinikään oli vielä täysin korkkaamaton :o/... Mä itse pidin tästä, joskin nuo pikkutekstit on mun käsinkirjoittamat ja niistä en oikein pitänyt mutta muuten oli omasta mielestäni ihan onnistunut kortti, ja ainakin kuvien perusteella myös kortin tilaaja piti tästä myöskin, toivottavasti pitää vielä saatuaan kortin livenä käteen :D.

Tämä kortti oli muuten ensimmäinen, jonka tein uudistuneessa askartelupisteessäni, mä aloitin kortteilun joskus 2006 vuoden keväällä, ja tähän asti olen touhuillut korttien parissa 60x60 sohvapöydällä, nyt mulla on ihan oikea työpöytä ja kunnon työtuoli ja voin kertoa että oli PALJON mukavammat oltavat askarrellessa :D Jospa tästä tulisi uutta intoa kortteiluun, edes vähän.. Hirveän suuret tarvikemäärät ainakin odottavat 'tuhoamistaan'..

4 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Siis aivan mahtava kortti. Ihana idea :) Kuinka olen saanut tuohon etukanteen tuon nimien suttauksen tehtyä, ettei nimet näy ? Itse olen epätoivoisesti joskus yrittänyt kun en halua jotain tekstiä nökymään?
Kaunis.

Minnis kirjoitti...

Kiitos Anitta :) Mä blurraan aina jotain PAINT ohjelmassa, mun mielestä se on jokaisessa tietokoneessa olemassa, siis avaan kuvan siellä ja vedän spray toiminnolla jotain väriä päälle..

Anitta kirjoitti...

OK. siis ehkä Picasassakin olis sellainen. täytyy tutkia.

Mindis kirjoitti...

Wau! Ihana idea tuo "onnea nyt, onnea aina"-kuvat!