torstai 5. helmikuuta 2009

Vihdoinkin jotain....

Heippa vaan kaikille :o). En ole tointunut päivittelemään kun en ole mitään saanut tehtyäkään... Laiskotellut vaan... Mutta jospa se tästä kevättä kohti mennessä mieli vähän piristyisi ja alkaisi taas askartelukin maistua. Saisi luvan alkaa maistua, on meinaan sellaiset varastot tarvikkeita, että huh huh.. ;o). Kiitos palkinnoista ja haasteista joita on tullut, en vaan ole vielä kerennyt niihin reagoida, palaan asiaan lähipäivinä :o). Aloitin 'helpoilla' eli 3D osastolla, näitä kortteja kun kuitenkin kysellään jatkuvasti.


Tämä kortti on A5 kokoa, cd-levyyn tein piparireunuksen pikkuympyröillä jotka on tehty lävistäjällä, näin levystä sai tehtyä spirellin, mielestäni tästä tuli ihan mukiinmenevän näköinen :o) Oikean yläkulman tyhjään tilaan tulee sitten aikanaan numero, en laittanut etukäteen, kun en tiedä minne tämä päätyy.

Tähän korttiin piti tulla ihan toinen kuva mutta ajatuksissani liimasin moottoripyörän ja en saanut enää irti... Tämäkin spirelli on tehty pikku ympyröillä. Tän kortin paras ominaisuus on kaunis rusetti, harvinaisen onnistunut mun tekemäksi ;o)).


Ja läjä perus cd-kortteja, nämä häviävät aina ensimmäisenä myyntikorista. Mä aion tänä vuonna ruokkia lamaa, eli olla ostelematta enemmälti, tai ainakin harkita ostoksia vähän pitempään kuin sen kaksi sekuntia mitä yleensä... Nämä kuitenkin tilasin Glitteristä, tulivat tänään. Vähänkö tuo siili on ihana, on ihan uutta 2009 mallistoa :o)

Mukavaa loppuviikkoa kaikille, alan tälleen hyvissä ajoin siivoilla täällä, kun huomenna pukkaa vieraita :o))

7 kommenttia:

AN kirjoitti...

Hienoja kortteja ja monta .ethän ole laiskotellut!:) Ja tuo siilileimasin on kyllä söpö! tees äkkiä siitä kortti!!

Anonyymi kirjoitti...

Kivat ostokset ja nuo CD-kortit ovat todella tyylikkäitä. Pitäisi vissiin tyhjentää noita kasattuja 3D-kuva varastoja.. sitä kun innostui aikoinaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mä kanssa teen koko ajan 3D-kortteja, ihan kaikkia en viitsi edes kuvata. Kivat ostokset, mun paketti ei Glitterista vielä tullut.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa! Olet herännyt taas ja kaikkea kivaa on jälleen syntynyt.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kortteja olet tehnyt! Ihana on siilileimasin : ) Me tehtiin kimppatilausta, eli tulee pakettina, ja odotellaan omiamme vielä!

Anonyymi kirjoitti...

Huikeat määrät kortteja ja muka laiskana ollut, hih:)
Mulla oli monta kertaa toi siilileimasin Glitterin ostoskorissa ja kuitenkin aina tyhjensin sen, olis vaan pitänyt tilata se...Anelma tossa jo edellä kehoitti siitä kortin tekemään, joten minäkin jään sitä sitten odottelemaan.

Susanne kirjoitti...

Välillä tekee hyvää vähän laiskotellakkin =) Kaniita kortteja olet tehnyt vaikka kuinka ja ihania shoppailuja myös =)