sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Risuja äidille ;oD!

Toinenkin kortti samasta kuvasta... Ensin ajattelin tätäkin pääsiäiskortiksi, vaikkakin epäperinteisillä väreillä, mutta koska tässä ei ollut sitten hitustakaan pääsiäistunnelmaa höyhenestä huolimatta ajattelin tehdä siitä onnittelukortin ja koska Onnea tekstileimasin oli hukassa niin päädyin leimaamaan tekstin Äidille, koska se nyt sattui olemaan oikean kokoinen leimasin... Sitten alkoi naurattamaan, että pikku Tilda vie äidille sitten risuja äitienpäivänä ;oD!

Tarvikkeet:
Korttipohja ja kartongit Bazzill, Taustapaperi K&Company (wedding speciality pad), Kukat Priman bittybagista, kukan lehdet Leone Em punchilla tehty, helmihatut Ebay, helmenpuolikkaat Kaiser crafts, Leimakuva Magnolian ja väritykset Prismacolor + Sansodor, Tekstileima Finnstamperin.

5 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

mut jos äiti on ollu tuhma;)
mut jos lisäät ihan pieniä kukkia noihin risuihin niin sit olis kukkia?
mut on tämä hieno näinkin!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

siin kortissa on yhdistetty kaks leimma siin on kirje käärö ja sit istuva tilda joka on työnnetty kirjekäärön sisään!
varmaan siksi et ole nähny sellasta leimasinta.

Pia kirjoitti...

wow what a great card, lovely colours and flowers

Susanne kirjoitti...

Tämä on aivan ihanakortti; Värimaailma mahtava!! Ja miksei niitä risuja vois äidillekkin viedä! Ite ainakin pidän risuista ja muksut niitä on jonkin verran tuoneet. Tykkään käyttää niitä kukkakimpuissa ja ihan muuten vain koristeena sinkkisessä isossa ruukussa =D

Anonyymi kirjoitti...

Hauska kortti ja mulle tuli sama mieleen kuin Myylle ja Vilijonkalle.