maanantai 22. syyskuuta 2008

Lumiukot on POP :o)

Mä olen viimeaikoina mieltynyt suuresti kaikenlaisiin lumiukko leimoihin ja lumihiutalepapereihin, sinisen sävyiset joulukortit on taasen olleet aina mun suosikkeja. Joten siis tässä kortissa on lähes kaikki elementit (valkeita kukkia myöten) mistä pidän oikein isosti joten tästä tuli siis just omaan makuun oleva kortti :o). Kukkien alle jäin kaipaamaan lehtiä tai jotain, siihen saatan jotain vielä lisätä.
Tarvikkeet:
Korttipohja Paperellasta, Taustapaperi dream street,
Kukat Prima, helmihatut Villihelmestä, strassit Kaiser crafts, Nauha tiimarista, tähti (haaraniitti, poistin 'haarat' :o)) woodware (Taitopuoti Paperinauhasta)
Leimakuva Lelo Design (vaihtari), Väritelty Prismacolor+sansodor+stumppi, pieniä yksityiskohtia korostettu sakura stardust glitterkynällä sekä Inkessentials peittovalkoisella kynällä

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää. Aika jännä yhteensattuma, mulla on vielä yksi poikakortti kesken, joka lojunut tuossa pöydällä. (sisältäen samantyyppistä elementtiä, mitä sinä olet käyttänyt...)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Minnis, voi miten ihastuittava kortti, ihanan talvinen ! Kyselit blogissani että muistanko mitä sarjaa ne talviset maisemat oli crea-kosilta, mutta nyt en sitä muista, kysäisen asiaa kuitenkin vielä ystävältäni jolla samat maisemat taitavat olla vielä käyttämättä, koska paperin reunassa luki kenen valmistama kuva oli :0)
Olisin itsekkin halukas noita tilaamaan lisää, eli onko mahdollista päästä kimppatilaukseen mukaan jos niitä löytyy ?

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kortteja kaikki viime päivien aikaansaannokset jälleen kerran! :) Lumiukkelit on kyllä söpöjä ja tykkään korteissa käyttämistäsi väreistä. Pitäisi kai itsekin alkaa pikkuhiljaa valmistautua siihen jouluun, ettei jää korttien teko ihan viime tippaan...

Laura kirjoitti...

Lumiukot on kyllä tosi kivoja ja sinun kortti on kertakaikkiaan ihana! :)

MinnaK. kirjoitti...

Aivan ihana, itsekin oon tykästymässä siniseen joulun värinä :)

Minnis kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista :o) Ja Carkki, kimppatilaukset käy aina :o)

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka kaunis sininen kortti. Niin jouluinen tunnelma. Lumiukot ovat niin symppiksiä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas,
Sain tänään kuulla että ne talviset taustat ovat marianne desingin ja viime viikolla niitä oli saanut suomesta mm. papruksesta.
Mä olen täällä papruksen lähikulmilla joten yritän saada niitä täältä, mutta jos en saa niin ulkomaan kimppatilaus kyllä kiinnostaa :0)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi suloinen joulukortti! Oikea talvitunnelma. :)