tiistai 23. syyskuuta 2008

Jouluinen korttirinki osa 3

Tanjan järkkäämä joulukorttirinki eteni kolmanteen osaansa ja matskut lähetti tällä kertaa Minni75, näitäpä oli paljon ;o), saa varmaan toisenkin kortin aikaiseksi jossain vaiheessa :o)
Koitin epätoivoisesti kaikkea mitä kuoressa oli tunkea korttiin ja upposihan ne sinne muutaman vääntelyn jälkeen :oD, pariin kertaan revin kaikki pois ja aloitin asettelun alusta, tästä syystä ainakin nuo kukan lehdet vähän kärsivät vaurioita mutta muut irtosi ihan kivasti. Omistani lisäsin kukan keskustaan helmihatun ja kolme pientä helmenpuolikasta tuohon tekstiympyrään marjoiksi sekä noita tarratähtiä. En näemmä osaa tehdä näitä kortteja lisäämättä jokaiseen jotakin omaa :o). Niin ja nuo Minnin laittamat valkeat helmenpuolikkaat väritin promarkereilla, kukan keskustassa olevan keltaiseksi ja vas yläreunassa olevat vihreiksi. Leimakuvan värityksestä ei ihan tullut mieleinen mutta muuten tykkäsin kyllä tästä :o) Seuraavaksi taisi ollakin mun vuoro lähettää matskut, täytyykin ruveta pohtimaan mitä sitä keksisi ;o)

Linkitän muitten kortit tähän Tanja, Heidi, Minni75 ja Nirppu

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todella ihana ja tunnelmallinen kortti :)

MinnaK. kirjoitti...

Upean kortin teit, ja kyllähän sitä itseltään voi aina lisätä, itse en oo muuten tullu ajatelleeksikaan värittää helmitarrat promarkereilla, aina sitä oppii jotain ;)))
Ja ihanaa kun kuvasit tarvikkeet, kun itse en muistanu :)))

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis. Ja mua miellytti noi piparireunaiset tollai limittäin.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva kortti. Tykkäsin kun olit laittanut tekstiympyrän sisään
helmiä marjoiksi, hyvä idea. Edellisen kirjoittajan kanssa samaa mieltä, että limittäin laitetut piparireunat on tosi makeet.

Aija kirjoitti...

Wautsi mikä kokonaisuus, todella hieno ja tasapainoinen.
Niin ja ole hyvä vaan paperi vinkkauksesta, olen saanut täältä sinun luotasi luvattoman monia ostostosvihjeitä... :)
Ja kiitos vielä siitä lähettämästäsi kuoresta, vaikka olen ahkerasti matskuja käyttänyt niin aina niitä riittää... lähes joka kortissa on ollut jotain kuoresta peräisin :)

Nirppu98 kirjoitti...

Upea kortti. Mä en millään malttanut laittaa kaikkea yhteen korttiin ; ) tein sitten kaksi korttia :)

Anonyymi kirjoitti...

Jälleen kerran kaunis kortti :) Mä täällä jälkikäteen juoksen kommentoimassa, pahoitteluni siitä! Laitoin sulle mailiakin.