torstai 7. elokuuta 2008

Nauhajuttuja...

En vieläkään ole kortteja saanut aikaiseksi... Mutta netissä tuli männä viikolla pörrättyä vähän liiankin kanssa... Ihan puhtaasti vahingossa törmäsin tällaiseen nauhakauppaan kuin Really reasonable ribbon. (tosiaan vahingossa siis, googletin sanoilla pig rubber stamp, ja jostain vaan klikkasin....) Valikoima ei ole ihan järjettömän suuri, sen jaksaa selata ihan kivasti läpi, piti tehdä pieni koetilaus sinne ja tuli muuten perille ihan viikossa. Tilasin kaksipuoleista satiininauhaa joulun väreissä ja kukka ja lehtinauhoja sekä yhden 'jämälajitelman' jossa oli kyllä tosi kauniitakin nauhoja. (olen siis heikkona kaikenlaisiin nauhoihin...)
Vähän lähikuvaa noista lehtinauhoista, niitä oli muitakin värejä, ihania ovat....

Oikeastaan se syy miksi 'lankesin' (nauhoja on ihan liikaa jo nyt...) on se että heillä on tällainen 'nauhakerho', eli kerran kuussa tulee 10-15 jaardia nauhaa hintaan 11 dollaria (7,10€) ja se sisältää postikulut, tilasin kokeeksi tämän heinäkuun paketin ja tässä on 10 erilaista nauhaa ja kolmea on 1 jaardi ja seitsemää 2 jaardia eli yhteensä siis 17 jaardia nauhaa sointuvissa väreissä. 1 jaardi on noin 90cm. Kuukauden paketteihin valitaan aina joku teema jonka mukaan nauhat valitaan, tässä taisi olla ihan joku blue-brown juttu. No ei kyllä jää metrille hintaa hirveästi, joten menin ja liityin alkuun ihan vaan kolmeksi kuukaudeksi, jään odottelemaan elokuun pakettia....

Lämmin kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja erityiskiitokset kaikille possukortteja tehneille, käyn ajan kanssa kommentoimassa ihan kaikki possukortit, en jostain syystä saa kaikkia linkkejä auki ja joissain ei kuvat tule näkyviin, kaikki joissa on ongelmia ovat vuodatuksen blogeja.... Yritän uudelleen jonain päivänä tässä kun olen kotosalla. Ja muistathan laittaa siis sen linkin tai kuvan kortista minulle sähköpostiin, muutama on ilmoittanut osallistuneensa mutta kuvaa ei löydy sähköpostista ja linkitys on unohtunut...
Ja possukortin kerkeää siis vielä tehdä, aikaa oli siis 17.8 asti ;o))))!!!

2 kommenttia:

MinnaK. kirjoitti...

Ihania nauhoja: Ja nuo lehtinauhat on ihqja, jossain ulkomaisessa blogissa näin noita käytettävän tosi hienosti, nyt ku muistais missä...;)

Anonyymi kirjoitti...

Munkin oli pakko kokeilla tota nauhaclubia, kolmen kuukauden pituisena aluksi. Nyt sitten odottelemaan ekaa nauhalähetystä joskus kuun lopulla... :) Kiitos vinkistä!