maanantai 18. elokuuta 2008

Joulukortti tehdasta käynnistellen..

Tällainen ihana leimasin putosi tänään luukusta, tilasin viime viikolla Magnolian nettipuodista tämän enkelin ja kyyhkysen, ja tänään jo tuli :o)). Magnolialta on tänä vuonna ilmestynyt ihan valtavat määrät uusia leimasimia ja suurimmasta osasta en ole lainkaan innostunut, tämä leima oli ensimmäinen pitkään aikaan joka oli IHANPAKKOSAADA... Ja tätä oli ihan pakko heti kokeillakin ja jättää vieraani heitteille ;o). Kuvan sävyt ei oikein tule esille kun on ihan kamalan huono kuva, iltahämärissä kuvaaminen ei tosiaan ole mun heiniäni... Mutta ruskean sävyinen tästä tuli, mielessä siintää jo puhtaan valkea sinisellä taustalla... aah, tätä leimaa luultavasti käytän paljon :o)

14 kommenttia:

MinnaK. kirjoitti...

Aivan ihana, ja näihin kahteen leimasimeen minäkin ihastuin :)

Laura kirjoitti...

Se on kyllä tosiaan kaunis leimasin! ja ihana kortti!

Miia kirjoitti...

Tosi kaunis kortti ja erityisesti väritykset ihania :))

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi ihana kortti! itsekin samaisiin leimoihin ihastuin ja niitä odottelen saapuviksi!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja olet jälleen tehnyt! Ja tämä kortti on todella kaunis, ei niin perinteinen joulukortti :o)

Anonyymi kirjoitti...

Voi, kun ihanan kortin olet taas tehnyt. Väritys on tosi upea.

Susanne kirjoitti...

Todella kaunis kortti! Itselleni tuli myös eilen postia Magnolialta, mutta tämä samainen leimasin jäi vielä oottelemaan seuraavaa kertaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kaunis kortti, hienot värit. Minua hieman hämää leimoissa ja värityksissä se, ettei ihmisille tehdä nenää eikä suuta. Joskus hahmot näyttävät sen takia vähän oudoilta. Onko se teillä askartelijoilla yleinen käytäntö?

TARJA L kirjoitti...

Aivan ihana kortti.Ihania nuo leimasikuvat.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana kortti, kyseinen leima tuli myös mulle eilen mutta en ole vielä kerinnyt testaamaan... Ja mahtavan värinen kortti!

Minnis kirjoitti...

Iso kiitos kaikille kommenteista :o))!!! Anna, magnolian ja hänglarin hahmoilla ei ole suuta, siinä kai se viehätys piilee niissä, yleisesti ottaen muilla hahmoilla on myös suut ja nenät :o) Olen yrittänyt muutamalle magnolia hahmolle joskus piirtää suun, mutta ei se näytä ollenkaan hyvältä...

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää.

Aija kirjoitti...

Ihanan kortin olet loihtinut tästä valloittavasta leimasimesta. Meinasin ihan tuupertua kun näin nuo leimasin vuoret mitä olet tilaillut :)))) Onkos teillä isokin asunto??? :))))
Aija

Minnis kirjoitti...

Aija ihan tässä asustelen yksiössä jossa on 30 neliötä ;o), leimasimethan ei vie paljon tilaa, vaan se kaikki muu oheismateriaali, leimasimet mahtuu tällä hetkellä kahteen 40litran laatikkoon :o)