sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Materiaalivaihtokuori 3; tuotokset

Osallistuin jo kolmatta kertaa Tanjan kiertävään materiaalivaihtokuoreen, kuori kopsahti luukusta perjantaina ja ekat kortit piti heti illalla värkkäillä, eilen sitten jatkoin. Nämä ovat vähän 'viimeistelemättömiä' kun omat tarvikkeet on tällä hetkellä 'piilossa' ja ainakin yksi cd-kotelollinen tekstileimasimia on teillä tietymättömillä, toivottavasti löytyy vielä. Tällä kertaa mua viehätti erityisesti kuoren paperit, melkein kaikki olivat sellaisia kuoseja mitä itseltä ei löydy. Oli mukavaa tehdä pienen tauon jälkeen taas kortteja :o)

Joulukorttien teko pitäisi pikapuoliin aloittaa, ahdistaa jo valmiiksi ;o). Tässä on kuoresta vain tuo kohokuvioitu pohja, se piti ehdottomasti saada käyttää kuoresta ja melko varmasti tulen sen itsellekin hommaamaan. Leima on TAC- leimasin, pari pingviinisettiä tilasin Lauran kautta jo kevättalvella, silloin kuva on väriteltykin. Vähän liian simppeli tästä tuli mun makuun. Leimaan tekstipallon iloista joulua tähän kunhan löydän sen leimasimen...
Tähän otin kuoresta leimakuvan, taustapaperin, 2 vaaleanpunaista kukkaa ja rusetin keskustana olevan helmenpuolikkaan. Papruksen tekstileimasinkin sai vähän mustetta, muitakin niitä sain käytettyä :o)
Tähän otin kuoresta leimakuvan ja taustapaperin. Tämän kortin väreistä tykkäsin ihan älyttömästi. Leimakuvan reunat olisi pitänyt sutata musteella mutta oli kiire saada valmiiksi... Ajattelin tätä isäinpäiväkortiksi, mut onkohan tässä vähän feminiiniset värit sellaiseen tarkoitukseen... Kiitos-kortti olisi toinen vaihtoehto.
Tästä tykkäsin ehken eniten näistä kaikista. Kuoresta on tähän otettu taustapaperi ja leimakuva. Tuollaista kukkanauhaa löysin kätköistäni pienen pätkän, sitä haluaisin ehdottomasti lisää ja mielellään jopa erivärisillä keskustoilla.. Onneksi en kyllä yhtään muista mistä se on ostettu...
Mua ei ole koskaan nämä Bella leimasimet sytyttäneet, kokeilin kuitenkin yhden tehdä kun kuoressa oli muutama näitä kuvia. En syttynyt vieläkään, ehkä kuitenkin hyvä ettei ihan kaikista opi pitämään niin välttyy konkurssilta ;o). Kuoresta on siis leimakuva, taustapaperi ja alareunan pitsi. Tuohon kultaiseen ympyrään on tarkoitus laittaa numero ja sen alle ääriviivatarra Onnea. Kuva pitänee reunustaa vielä jollain, näyttää vähän autiolta.
Vihdoinkin sain itse tehtyä tästä High Hopes leimasta pari korttia, olen jakanut tätä kuvaa vaihdoissa vaikka kenelle mutta itseltä on siis tähän asti ollut testaamatta :o). Kuoresta on kaikki muu paitsi leimakuva ja pienet öttiäishelmet pojan ympärillä.
Ja toinenkin HH-poika, tämä on kyllä aivan ihana leima. Kuoresta on taustapaperi, iso vihreä nappi ja yläkulman tähdet. Ja tästäkin näköjään puuttuu teksti, joko Onnea tai Kiitos tulee tähänkin.
Tähän otin kuoresta leimakuvan, taustapaperin ja kukat, yhdestä on näköjään keskushelmi lähtenyt lätkimään, täytyy lisätä se siihen.
Tähän otin kuoresta leimakuvan, taustapaperin ja rusetin keskustana olevan helmenpuolikkaan. Tuo taustapaperi oli ihanan kimaltelevaa, sopisi oikein hyvin sellaisiin tyylikkäisiin hääkortteihin, hää tai kihlakortiksi tätäkin ajattelin, leimakuvan väritys ei kyllä oikein onnistunut.

Näiden korttien lisäksi värittelin yhden leimakuvan jossa oli pieni hiiri kyltin kanssa, teen siitä kortin jossain välissä ja linkitän sen sitten tähän. Mutta Kiitos Tanjalle että pääsin taas tähän mukaan, toivottavasti ensi kierroksellakin, nämä on aina niin inspiroivia. Kuoren pakkaan tänään lähtemään seuraavalle, alkuviikosta vien postiin.

8 kommenttia:

Laura kirjoitti...

ihan mielettömän upeita kortteja KAIKKI!!! mutta voi miten ihanaa on tuo vihreä pallopaperi. kääääääääääääääääääääääääääk!!

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa, kun sä olet aina niin innolla mukana tässä jutussa :) Ja taas olet tehnyt tosi monta korttia! Kiitos osallistumisesta!

Mira kirjoitti...

Tosi kauniita kortteja olet tehnyt :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi monta korttia olet tehny tostakuoresta ja ovat tosi upeita minusta!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Oletpa ollut ahkera kortintekijä! Kaikki hienosti väritetty. Ja aivan ihana pingviini-kortti! Voi miten söpö. Miten teit pingviinin pipon "pörröiset" osat?

Minnis kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista :o). Anne; pingviiniin on käytetty Liquid applique kohoväriä, levitetään väri ja annetaan kuivahtaa muutama tunti ja kuumennetaan ja nousee kivan näköisesti, sopii just ihanasti noihin joululakkeihin sekä täytekakkuihin yms. kermavaahtokuviin. Itse olen joskus kauan sitten tilannut aineen ulkomailta, toivottavasti tätä saa jonain päivänä suomestakin... Suomessa myytävä tulip merkkinen kohoväri ei ole lainkaan hyvää verrattuna tähän.

MinnaK. kirjoitti...

Kaikki on aivan mielettömän upeita, ja toi pingviini on kyllä ihana.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan paljon piristäviä kortteja, hauska tuo pingviinikortti näin kuumana kesäpäivänä katsella.