keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Ylioppilaalle

Ylioppilaskortit on ihan levällään, olen alle viisi saanut tehtyä, mutta onhan tässä vielä kuukausi aikaa, huoh... Tämä Penny Blackin leimasin on ollut hankintalistalla jo ainakin puoli vuotta, on vaan aina ollut loppuunmyyty kun leimoja olen tilannut, nyt Piia ystävällisesti minulle näitä leimasi ja illalla jo kaikki värittelinkin :o). Ihonväriä lukuunottamatta väritetty prismacoloreilla, pieniä yksityikohtia tehty kuvaan spica glitterkynillä, ei valitettavasti näy kuvassa. Yo lakin leikkasin siitä 3D arkista jossa alareunassa on paljon niitä pieniä lakkeja, on kuvaan just oikean kokoinen, lippa vaan sojottaa väärään suuntaan :o(, muutoin tästä tuli kyllä ihan kiva.
Tähän korttiin liittyi ihan tarinakin; mun pomo pyysi tässä taannoin jollekin sukulaistytölleen ylioppilaskorttia, kaivoin koria ja näytin magnolian yo-tyttö korttia että käviskö tämmönen, ja heti sanoi että ei tuommonen, on kuulemma oikeen 'hieno neiti' kyseessä, pyysin määrittelemään sanan 'hieno neiti' ja pomo jatkoi että asuu HELSINGISSÄ (;OD!!!!) mä siinä viisastelemaan heti että mäkin kyllä muutan helsinkiin välittömästi jos se on ainoa kriteeri 'hienolle neidille' heh heh :o). No, tämä lähtee näytille, josko tämä olis tarpeeksi hieno 'hienolle-helsinkiläis-neidolle'... ;oD

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No mutta tämä on kyllä HIENO, upeesti väritetty ja kaikki sopii hyvin yhteen :))

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva yo-kortti. Kiva nähdä iloisia ja ei niin perinteisiä värejä yo-kortissa. Retro chic! Erottuu ihanasti toisista tavis yo-korteista, eli kyllä se varmaan kelpaa Helsinkiläis neidille. Aika hauska sun pomon ajatustapa... Se on kuin jostain vanhasta Suomi-filmistä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti!!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tämä on just sellanen hieno neiti minusta!
tosi kiva idea!
ihana kortti!

Anonyymi kirjoitti...

Hieno on neiti, ihana kortti! :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania yo- neitoja olet tehnyt ! Se paperi oli Cansonin 180g (white fine grain paper 1557). Itse en ole sitä promarkereille kokeillutkaan, täytyykin koklata!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja.

Minnis kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista :o)