keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Promarkereiden säilytyksestä

En ole voinut moneen päivään tehtailla kortteja, kun työpanosta tarvittiin toisaalla. Palasin tuossa iltamassa kotiin ja ennen kun aloitan askartelun piti saattaa loppuun mun promarker projekti; siis miten aion ne säilyttää niin että löydän haluamani sävyn nopeasti. Ja täytyy sanoa että keksin itselleni täydellisen tavan, ja mikä oli tässä kaikkein parasta: TÄYSIN ILMAISEN tavan... Otin töistä sellaista roskikseen menevää tavaraa (taas...) mukaan, eli sellaisia styrox alustoja joissa alunperin on tullut verinäyte putkia; ajattelin ensin ettei nuo markerit ehken niihin reikiin sovi mutta itseasiassa olivat JUST oikean kokoiset :o), alustat oli alunperin neliöitä, n.17cm x 17cm, leikkelin ne kahden reikärivin levyisiksi ja sain aina yhteen laitettua yhden värimaailman kynät.
Eli kun väritän, tussit ovat pystyssä pöydällä ja löydän nopeasti haluamani sävyn (värikartankin olen jopa saanut tehtyä..) Irtoaa helposti tuosta 'telineestä' ja kun en enää tussia tarvitse niin laitan vain takaisin.
Ja kun en väritä, ne säilyvät lähes vaakatasossa pahvilaatikossa. Ei välttämättä niin esteettisesti kaunista, mutta äärettömän kätevää ja eihän niitä kokoajan tarvitse esillä pitää ja sitä paitsi säästin melko pitkän pennin, kun ei tarvinnut ostaa niitä penaaleita näille, olisin näet tarvinnut niitä 5kpl että kaikki olisi mahtuneet.

Ylimääräiset promarkerit olen saanut kahta mustaa tussia lukuunottamatta kaupusteltua eteen päin, olikin aika hauska juttu kun vain sivulauseessa vihjasin, että ylimääräisiä olisi, niin johan alkoi sähköposti tulvia, aika monelle joutui jo myymään 'eioota'. Kiitos kaikille tussikaupoista, viimeinen kirjekuori lähtee huomenissa matkaan ja yksi kuori ei ole vielä perille löytänyt, toivottavasti kuitenkin löytää. Ja toivon mukaan tämä kevät väsymys ei ole pysyvä olotila, olisi suorastaan pakko tehdä kortteja, että mahtuisin asumaan täällä ;o) (joku on vähän ostellut, oletteko huomanneet... ;o))

4 kommenttia:

Aija kirjoitti...

Kätsyn näköinen systeemi, juuri tällä pohdin samaista asiaa, säilytyspaikaa tusseilleni. Tätä täytyy jopa harkita :)

Laura kirjoitti...

vaaaaau!!! Sinulla on ihan mielettömästi värejä. Olisipa kiva kyllä noita päästä kokeilemaan. vautsivau! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköistä, kun on niin monta väriä! :) Muuten, tiedätkö, että pitikö noi promarkerit säilyttää vaakatasossa?! (ihankuin olisin joskus jossakin lukenut niin mutta voi olla, että kuvittelenkin..) :)

Minnis kirjoitti...

Kaisa, mullakin on sellainen mielikuva että olisin lukenut että ne pitää säilyttää vaakatasossa, mutta en kyllä muista että mistä.. :o). Loogista kuitenkin, kun kerran tussissa on kaksi päätä.