maanantai 24. maaliskuuta 2008

Triinin korttihaaste osa 2

Triinin aloittama haasteketju sai nyt jatkoa, tarvikkeet lähetti tällä kertaa Minna; taustapaperi, leimakuva ja nauha löytyivät kuoresta. Leimakuvan väritys ei ihan onnistunut täydellisesti, muutoin tykkäsin kovasti tästä kortista, yritin käyttää nauhaakin vähän eri tavalla kuin yleensä teen, rusettia kyllä ensin siitä muotoilin, mutta ehkä se noin on vähän 'poikamaisempi'.. Muiden osallistujien kortteihin linkit Triinin blogissa.

Pääsiäinen hurahti ihan 'kortittomassa' ilmapiirissä, kävin kotosalla vain yöt nukkumassa, kuvia kyllä värittelin isot kasat odottamaan, eli jospa se tästä virkistyisi kortintekokin :o). Arvonta tuossa alta umpeutuu puolenyön tietämissä tänään, joten jos et vielä ole osallistunut niin vielä kerkeät...!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minusta kuvan väritys on onnistunut hyvin. Mulle tuo on jotenkin vaikea kuva, meinaa tulla yksivärinen möykky koko pojasta :D Hauskasti laitoit nauhaa ja noin se on tosiaan jotenkin poikamaisempi :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kortti ja etenkin tuo väritys on onnistunut. Tänään vähän testasin sitä Sansodoria. Ei haise niin voimakkaalle kuin Temperan hajuton tärpätti.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

toi kuva on minusta aikas vaikee mut olet ihanasti saannu siitä kortin!
kiva pirteä kortti pojalle!

Anonyymi kirjoitti...

Jep, hauska tapa käyttää nauhaa! Itselläni meni mönkään koko nauha, kun en millään saanut siitä nättiä rusettia. Ongelma ei siis ollut nauhassa vaan laittajassa. Pitäisi harjoitella.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniin kortin olet tehnyt. Toivottavasti lähettämäni meteriaalit eivät nyt niin hirmuisen hankalia ollut. Kauniita kortteja niistä on ainakin syntynyt :)