tiistai 23. maaliskuuta 2010

Simply Marilyn...

Todella simppeli viritys servettikuvasta.. Kuva on niin iso, ettei koristuksille oikein jäänyt tilaa, täytynee koittaa vielä 15x15 pohjaan. Mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan tykkäsin kovasti, olen aina tykännyt mustavalkeista korteista, oli ne millä tekniikalla tahansa tehtyjä.
Niin, ettei olisi ihan tavanomainen kuitenkaan, niin tein tällaisen pystymallin.
Laitampa tämänkin tänne, vaikka kortti koristaakin tätä nykyä jo roskista ;D.. Rusetin tosin otin talteen ja käytin sen tuossa Marilyn kortissa. Tässä on kaksi ainokaista digileimaani jotka ostin hiljattain täältä. Koira on Crissy Armstrongin käsialaa, siis saman joka on piirtänyt suurimman osan High Hopes leimoista, mä olen niitä aina fanittanut :). Ja syy miksi kortti lensi roskiin oli se, etten ensin ajatellut värittää kuvaa lainkaan, mutta rupesin kuitenkin tusseilla sitä varjostamaan, kun kuva oli jo paikoillaan, ja tietenkin epäonnistuin surkeasti :D Mutta kuva on kuitenkin ihana ja aion sitä väritellä tässä kunhan kerkeän...

5 kommenttia:

Loreal Blondi kirjoitti...

Marilyn hurmaa aina! Kortti on komea ja koristukset kerrassaan loistavat. Tuo terapiateksti iski suoraan suoneen :)

lehtipollo kirjoitti...

Ooh, upea Marilyn-kortti!

Kaija kirjoitti...

Ihana ihana Marilyn kortin olet tehnyt,aivan loistava!

Milleri kirjoitti...

nyt kerrot heti mistä olet ostanut noita MArilyn- ja Elvis-servettejä! :) Rakastuin!

Minnis kirjoitti...

Milleri, servetit on TODELLA vanhaa varastoa, ostettu muistaakseni huutonetistä tai aikoinaan oli semmonen nettikauppa kuin servettipuoti.fi, en tiedä onko enää toiminnassa :o/..