keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Parit suru adressit

Nämä suru adressit on aina vähän vaikeita tehdä, enkä usein kovin montaa edes pidä varastossa kerrallaan, tämäkin oli tilaustyö. Kokeilin kerrankin tehdä vähän vaaleammilla väreillä, itse tykkäsin kyllä tästä, toivottavasti ei ole liian onnittelukortin näköinen.. Alunperin oli ajatus reunustaa reunat ääriviivatarroilla, mutta tuo kohokuviokartonki oli musta kaunis muutenkin, joten jätin ne pois. Tämä on kokoa A4. Risti ja kukkaköynnös stanssattu sizzixin stansseilla, kukat on Petaloon.

Tämä toinen pienempi (A5) syntyi tässä yhtenä iltana ihan vahingossa, kun siivosin pöytää askartelujen jäljiltä, itseasiassa ajattelin siitä mustavalkeaa onnittelukorttia, mutta toisin kävi.. Risti on päällystetty lehtikullalla, ostin sitä monta vuotta sitten jotain tarkoitusta varten, mutta jäänyt käyttämättä kun en osannut sitä siihen tarkoitettua liimaa käyttää :o/.. Hiljattain törmäsin jossain ulkolaisessa blogissa (jonne en enää löydä.. :o/..) ohjeeseen, missä tuota kultaa käytettiin kaksipuoleisen teipin kanssa (ja mietin miten tyhmä voinkaan olla, etten itse sitä tajunnut...) jopa leimakuvien kanssa oli esim mekkona käytetty siellä todella kauniisti ja siitä tämäkin ajatus sitten lähti.. eli stanssasin ristin kaksipuoleisella tarra-arkilla päällystetystä kartongista ja töpöttelin kullan päälle, omasta mielestäni tuli melko hieno, ja ainakin tekijälleen arvokkaamman oloinen kuin puhtaasti kullanvärisestä kartongista stanssattu kuvio.. :D

Vähän lähikuvaa rististä.

2 kommenttia:

Viipula kirjoitti...

Upeita kortteja!

bissecat kirjoitti...

Upeita nämä todellakin vaikeita aiheita.minulla ainakin kun teen ne aina tarvitessa.Ostin tän stanssinkin mutten osannut käyttää edelliseen maalasin kukkia ja laitoin sitten pienemmän ristin.Tuo ohjeistus tuohon lehtikultaan oikein hyvä kiitokset..