sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Parit valokuvakortit. Taas. :)

Jostain syystä ihmiset nykyään pyytää paljon näitä kortteja valokuvista, ajoittain kiroan sitä päivää, kun tein ensimmäisen ja toisinaan taas teen niitä ihan mielellään ;D.. Näitten korttien osalta oli enemmän jälkimmäistä, molemmista tykkäsin itse. Tämä ensimmäinen menee eläkkeelle jäävälle hoitajalle, ajatus lähti tuosta rusetista jonka olin kokeiluluonteisesti vaan pujottanut tuohon solkeen paria päivää aiemmin, se pyöri tuossa pöydällä odottamassa oikeaa käyttökohdetta. Ostin noita solkia sieltä Wild orchid craftsista, olivat oikein edullisia joskin paljon isompia kuin kuvittelin, mutta ainakin tuossa leveässä organza nauhassa toimi oikein hyvin, ovat ihan muovisia, mutta silti näyttävät paljon 'arvokkaammalta' mitä ovatkaan.. tykkään.. Kortti oli paljon kauniimpi ilman tuota tekstiä, mutta kun se oli pakko jonnekin ympätä ja en oikein muuta paikkaa sille keksinyt..
Tämä meni onnittelukortiksi naiselle joka on intohimoinen kukka- ja monipuolinen käsityöihminen, ensin lupasin toteuttaa vaan kukkaset, kun äkkipäätään ei tullut 'käsityömatskuja' mieleen, mutta kun kortti oli jo melkein valmis muistin nuo napit, mikäpä sen ilmeisempää ompelijalle.. Ja nuo hattuneulathan voisi symbolisoida neulepuikkoja, joten eiköhän ne toiveet tullutkin sitten jo siinä, jos oisin ajoissa aloitanut tekemisen, niin olisi voinut vaikka kirjoa jonkin ihan pikkujutun tuohon, mutta kuten yleensäkin parhaat ideat tulee jälkijunassa..

2 kommenttia:

Karita kirjoitti...

Tosi kiva idea tehdä valokuvista kortteja :) Täytyykin laittaa korvan taakse.
Ja aivan ihastuttavat kortit olet tehnyt! :) Kauniit värit ja paljon kauniita koristeita ja yksityiskohtia. Saajat ovat varmasti otettuja näistä korteista.:)

Mukavaa sunnuntaita :)

Tanja Porista kirjoitti...

Hienoa kortteja! Mä en taitas jaksaa näpertää noin monipuolisia kortteja :D Kiitos muuten tuosta solki-vinkistä. Olen juuri tuollaisia etsinyt hääkutsuihin, mutta en oel löytänyt. Laitoin sitten samantien tilauksen tuonne vinkkaamaasi nettikauppaan ja halvalla tulee tänne suomeen :)