maanantai 23. helmikuuta 2009

Pikku adresseja sarjana

Viime yönä ei taaskaan nukuttanut ja jostain syystä tuli mieleen testata tätä Sizzixin ristiä, jonka ostin jossain vaiheessa syksyllä, mutta oli vielä avaamattomassa paketissa (kuten monta muutakin stanssia :(..) Ostin tämän ajatellen just adresseja ja mahdollisesti rippikorttejakin. Ekat testaukset näyttää siis tältä. Tän ekan kortin taustapaperi on muuten tiimarista, olin ihan yllättynyt taannoin, että tiimarissakin on näin tyylikkäitä papereita, nuo kuviot on kimaltavia.
Tein näitä kortteja siis yöllä, ja voisin vaikka vannoa että tämän kortin taustapaperi (Dcww, old world stack) oli lilahtava yöllä... Kun siis aamusella joku oli vaihtanut siihen siniharmaan taustapaperin... Pitäisi varmaan hankkia sellainen päivänvalolamppu. Kiekurat on BoBunnyn rub-oneja, ristin alla oleva kiehkura olisi saanut olla hivenen enempi vinossa, niin olisi enempi jäänyt näkyviin.
Tässäkin kortissa on Tiimarin taustapaperi, ja kimaltava kuviointi tässäkin.
Ja tässä on sama taustapaperi kun ekassakin kortissa, eri kohdasta vaan.

Itse tykkäsin, että nämä olivat vallan onnistuneita kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kaikissa korteissa on muuten copic tusseilla värjätyt strassit, oikein kätevä tapa saada just oikean sävyisiä koristuksia :o). Mietin samantyylistä mallia myös rippikortteihin, joskin iloisemmilla väreillä ja niihin voisi laittaa vaikka vähän enempi koristuksiakin.

13 kommenttia:

Taru / Jehkotar kirjoitti...

Upeita kokonaisuuksia. Tuo risti ton kieltämättä tyylikäs ja "arvokkaan" näköinen!

Minni75 kirjoitti...

Todella tyylikkään näköisiä.
Ja höh :/ ei meidän tiimarissa oo tuollaisia papereita, tosi kivan näköisiä :)

noora kirjoitti...

Aivan kertakaikkisen upeita adresseja!! Ja todellakin sopii juuri tyyliltään myös rippikortteihin!
Joku aika sitten näinkin jonkun blogissa tuon ristin ja ajattelin rippikortteja. Tiedätkö sinä, saako erilaisia kuvioita valmiiksi stanssattuina jostain osttettua, ettei tarvitse kaikkia härveleitä yhden kuvion takia ostaa. Oletko sinä esim myynyt stanssattuja juttuja!

Terhi kirjoitti...

Upee risti...tahtoo kans....ja hienot kortit, kerrassaan...

Tarja kirjoitti...

Upeita adresseja,tyylikkäitä.

Pimpula kirjoitti...

Tosi upeita ovat kaikki! Hypelsin Tiimarissa tuota ihanaa paperia tänään, mutta sinne se kuitenkin jäi... nyt harmittaa.

bissecat kirjoitti...

Ompa kauniita,ompa hoino risti ,toi adressien teko on todella vaikeeta,no tietty kun aina on ajatukset siinä ihmisessä ,jota ei enää ole.
Mutta kyllä kaunis risti käy tod.hyvin myös rippikortteihin.

bissecat kirjoitti...

Jaa ja lukihäiriö iski.Sorry.

Minnis kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista :o) Ja Nooralle, joillakin firmoilla on kai noita kuvioita myynnissäkin, en vaan äkkiä osaa sanoa varmasti missä.. En ole myynyt noita kuvioita, mutta aina pienehköistä määristä voidaan sopia, laita meiliä :o)

maiju kirjoitti...

Kivoja adresseja. Itse en ole koskaan uskaltanut tehdä adressia itse, koska koen, että en osaa tehdä :)

Heli Matero kirjoitti...

Kauniita kokonaisuuksia, tuo suru aihe on niin vaikea.

Mervi kirjoitti...

Oletko itse tehnyt myös tuon adressipohjan, mitä se on !?
Mä olen nuorena koonnut muutaman sata adressia, jollekin yhdistykselle, sain vähän taskurahaa, et toi nauhan solmiminen kyllä sujuisi vanhasta muistista;-))m

TARJA L kirjoitti...

Upeita adresseja. Yksinkertaisia ja tyylikkäitä. Blogissani on sinulle jotakin :)