perjantai 20. helmikuuta 2009

Cd-kortti tilauksesta

Tämä kortti on tehty jo melkein kuukausi sitten, mutta on päässyt saajalleen vasta tällä viikolla. Kortti on kokoa A4, enpä olekkaan koskaan tehnyt korttia siinä koossa.. Kortissa on saajan kuva tuossa cd:n keskellä (kasvot blurrattu kun ei ole siis lupaa julkaisuun). Tuo cd oli ihan tilaajan vaatimus ja kerkesinkin jo miettiä että miten ihmeessä saan isoon korttiin ujutettua levyn niin, että se vielä näyttäisi hyvältä, mutta ihmeen hyvin onnistui ainakin tässä kortissa :o) Värit on mun mieleiset ja levy on värjätty alkoholimusteilla aikaa sitten ja sopi väreiltään loistavasti tuohon paperiin, levystä sai ihan juhlavan tekemällä siitä spirellin (pieniä ympyröitä liimattu levyn taakse ja niihin pyörittelin langan). Ja noita kukkia vaan reilusti niin omasta mielestäni tästä tuli varsin kaunis :o).
Vähän lähikuvaa spirellin reunasta..

Tarvikkeet:
Korttipohja taiteltu tavan a3 kartongista, paperit Bazzill ja K&Company, levy 'kierrätys tavaraa', kultalanka on konekirjonta ompelulankaa, kukat Priman Hydrangea, helmenpuolikkaat Kaiser Crafts, metalli kukat Ebay, kukan lehdet Leone em punchilla tehty, Ympyrä leima Grunge collectionista, numero ja teksti ääriviivatarroja, nauhat vanhaa varastoa 'jostain'.

7 kommenttia:

noora kirjoitti...

Todellakin upean näköinen kortti! Erilainen cd-kortti, kuin mihin yleensä törmää!

AN kirjoitti...

Upea ja nuo langat tuovat näyttävyyttä korttiin,kaunis on ja varmasti pidetty!!

bissecat kirjoitti...

Todella vaikee koko tehdä korttia ,mutta upeesti saat tilan täytettyä.Hieno idea toi langa ja pyörylät.paperit ja kukat wau..

Satu¤ kirjoitti...

No jo oot ison kortin tehny:D
Mutta se on kyllä upea pienine yksityiskohtineen!

Heli Matero kirjoitti...

Todella upea kokonaisuus!

Maissi kirjoitti...

Todella kaunis kortti :)

Pia kirjoitti...

Wow what a great card