lauantai 7. maaliskuuta 2009

Brodeerattua

En ihan ole laiskotellut vaikken ole päivitellytkään, tämän kortin brodeeraamiseen meni useampikin ilta, kun olen niin hidas näissä ;o) Aikoinaan kun 3D kortit oli ihan uutta ja hienoa, ihailin suunnattomasti ulkolaisissa blogeissa näitä brodeerattuja kortteja.. Ostin silloin muutamat sabluunat tarkoituksena itsekin kokeilla mutta... osa sabluunoista on jo myyty eteenpäin ja osa odottaa edelleen avaamattomissa pakkauksissa innostussa... Lol.. Tämä kuva oli sellainen jossa ompelukuvio oli valmiiksi painettu kuvaan ja tarvitsi siis vaan pistellä ja ommella, helppoa kun sen osaa (mä osaan kyllä, mutta yleensä en viitsi kun on se kuitenkin aika työlästä ;o)) Ääriviivatarra tekstin olisi voinut kyllä jättää poiskin, mutta kun mä olen jostain syystä sitä mieltä, että lähes kortissa kuin kortissa pitää olla teksti.

13 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Aivan ihana kortti! Brodeeraukset näyttävät todella hyvältä =)Saako udella mistä tuollaisia ompelukuvioita löytää? =)

AN kirjoitti...

Kyllä on kaunis,noin paljon käsityötä sisältävä kortti on kyllä jo arvokas!Sinä osaat!:)

Maaret kirjoitti...

Huisin hieno! Täysi kymppi kokonaisuudesta!

Heli Matero kirjoitti...

Kyllä olet työtä tehnyt kortin eteen ja on kannattanut. Kaunista katseltavaa. Se leimakuva on Inkadinkado:n leimasetistä beautiful fairies.

bissecat kirjoitti...

Upea kortti ,tuokin ois kiva taito,haa kokeiltava kyllä joku kerta,sattuu niin hyvin tähän aiheeseen.

Anne kirjoitti...

Todella kaunis kortti! Ja niin ihana lintukoti. Hieno! :)

Maissi kirjoitti...

Todella kaumis kortti. tykkään :)

Sukari-83 kirjoitti...

Siis vau! Varmasti on mennyt tovi jos toinenkin tuon tekemiseen, mutta on kyllä niin hieno että kannatti se aika tuohon käyttää. En olekkaan itse aiemmin muistaakseni törmännyt tällaisiin brodeerattuihin versioihin. Ihana!

Minnis kirjoitti...

Kiitokset kaikille kommenteista :o) Susanne, ainakin lumikelloissa on tuollaisia kirjonta arkkeja myytävänä, siis missä on valmiiksi painetut kuviot jotka vaan pistellään ja ommellaan, sabluunoita olen ostanut ympäriinsä, en äkkiä osaa sanoa mistä niitä saisi kun en pitkään aikaan ole niihin törmännyt.

Heli Matero kirjoitti...

Olen unohtanyt kysyä, että oletko tulossa Leimailutaivaaseen, josko nyt tavattais.

Minnis kirjoitti...

Voi itku Heli, en ole tulossa, mutta et usko miten mielelläni sinne olisin tullut :o( Mutta pitäkää kivaa ja kirjoitelkaa tarkkoja raportteja blogeihin niin saan vihertyä täällä ;o) Ehkä me vielä jonain päivänä tavataankin.. Toivottavasti...

Susanne kirjoitti...

Kiitos vinkistä =) Pitääpä käydä kurkkaamassa siellä..

Heli Matero kirjoitti...

Harmi ettei vieläkään tavata..yritetään viimeistään kesällä....Jos sinulla on jotain jota haluat messuilta niin hihkaise.