tiistai 4. joulukuuta 2007

Materiaali Vaihto Kuoren tuotokset

Osallistuin Tanjan järjestämään vaihtoon, jossa siis kulkee erilaisia askartelu materiaaleja kuoressa toiselle, joka tekee kortteja osittain tai kokonaan kuoren materiaaleja käyttäen, lisää tehtyään omiaan kuoreen ja laittaa eteenpäin. Idea oli minusta mainio, en ole tällaisiin vaihtojuttuihin koskaan osallistunut ja nyt päätin kokeilla. Tällaisia sain aikaiseksi:


Tässä kortissa on kuoresta otettu pala auringonkukkakartonkia ja taustapaperi, nauhat on omia ja tekstileimasimet on joskus muinoin ostettu Lauralta, pääsivät ekaa kertaa käyttöön nekin.


En ole koskaan tehnyt ATC-kortteja, joskin olen ihaillut varsinkin vintage aiheisia monessakin blogissa, nyt piti kokeilla sekin. Onhan se haastetta saada niin pieneen tilaan jotain mikä vielä joltain näyttäisi. En tässä kortissa viimeisen päälle hyvin onnistunut, mutta onpahan kokeiltu tämäkin juttu. Korttipohjaa lukuunottamatta kaikki on materiaalikuoresta.


Tämä oli ensimmäinen kortti jonka tein kuoren materiaaleista, tuo taustapaperi oli viehko, kuoresta on taustapaperin lisäksi leimakuva, pitsinauha ja päällimmäinen paperikukka. Tuo tekstiosa meni harmillisesti vinoon, muutoin olisin jopa pitänyt tästä kortista.


Tykkään tämäntyylisistä korteista, viime aikoina tullut tehtyä niitä vähemmän. Tähän on otettu kuoresta taustapaperi, nauha ja 'kiekurakukkaset'. Teksti on stanssattu cuttlebugin olivia setillä.

Tässä kortissa on kuoresta vain taustapaperi, tähän oli tarkoitus käyttää muutakin kuoresta mutta tuo 3D-kuva muutti suunnitelmat.


Tästä kortista pidin ehken kaikista eniten näistä, vaikka tuo leimahahmo taitaa olla poika ja muutoin kortin sävy on vähän turhan hempeä pojille... Tähän on otettu kuoresta leimakuva, taustapaperi ja nauha. Leimakuva oli embossattu sellaisella kimaltavalla jauheella, oli oikeastaan ihan kivan näköinen, väritin sen finnstamperilta ostetuilla kimaltavilla vesiväreillä, mä en vaan vesivärillä saa tehtyä minkäänlaisia sävyeroja kuviin, ne näyttävät aina ihan pikkutyttöjen tekemiltä.... :oD

Tähän korttiin on otettu materiaalikuoresta tuo valtavan ihana taustapaperi, muut ovat omiani. Ja tämä leima on ihan ensimmäinen itse värittämäni magnolia johon olen ollut tyytyväinen. Muutoin tuntuu että leimakuva olisi jonkin jutun tarvinnut taakseen, kortti vaikuttaa vähän autiolta.

Tämä oli kiva kokemus. Voisin tehdä kuoresta enemmänkin kortteja, mutta kun aikaa on niin rajallisesti ja joulukin painaa päälle, niin taidan tähän lopettaa. Rupean lisäilemään juttuja kuoreen että saan lähetettyä lähipäivinä seuraavalle. Ehdottomasti voisin tulevaisuudessakin tällaiseen osallistua. Kiitos Tanjalle vaihdon järjestämisestä!

4 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Mukavaa, kun innostuit noin paljon askartelemaan kuoren innoittamana :)Ja kokeilemaan ATC:täkin!

minni75 kirjoitti...

Kauniita kortteja oot tehny. Mistä oot ostanu ja paljonko maksoit niistä cuttlebugin olivia-sarjan stanssi kirjaimista. Oon aikeissa hankkia oliviat tai sit ne hippie stanssit. Aattelin vaan et mistä olis edullisemmat hankkia :o)))

Minnis kirjoitti...

Minni75, ostin itse stanssisetin E-baysta, maksoi muistaakseni postikuluineen jotain vajaa 50€, eli huomattavasti halvemmalla kuin suomesta, Heinikassa näkyi olevan yli 100€. Hippie kirjaimet on munkin hankintalistalla sitten joskus...

Anonyymi kirjoitti...

Tanjan blogista olen käynyt vakoilemassa kuoren kulkua ja jesh! Vihdoin se on tulossa tännepäin!! Olen siis sinusta seuraava kuoren odottaja :)