keskiviikko 19. joulukuuta 2007

Sammakko ja possu

Kävin tänään pikavisiitillä Kajaanissa moikkaamassa sukulaisia ja kummityttöjä. Sammakkotaulun vein tuliaisiksi serkkutytölle (tykkää sammakoista samaan tapaan kun mä possuista..), oikeaan yläkulmaan jätin tilaa tekstille jota en sitten kiireissäni keksinytkään... Taulusta tuli ihan kiva, tuo sammakko 3D on tulostettu jostain netistä josta saa omaan käyttöön tulostaa 3d kuvia ilmaiseksi, en vaan yhtään muista enää mistä, kun ei tullut suosikkeihin aikoinaan lisättyä.

Tämä Tilda possu ei oikein onnistunut kun jätin tekemättä yhden oleellisen työn, nimittäin pohjamaalauksen, sydän on ilmeisesti tehty kahdesta eri puusta ja toinen puoli on kiiltävä ja toinen puoli matta, eli toinen puoli imaisee maalia enemmän sisäänsä, esittelen taulun vain siksi että tein tän taulun myötä huippu keksinnön itselleni ensi vuoden joulukortteja ajatellen; leimasin tuon tekstin joka ei edes erotu kuvassa sillä finnstamperin pyöreällä tekstileimasimella, joita omistan neljä kappaletta ja joita tuli luvattoman vähän käytettyä tämän vuoden joulukorteissa, olen mietiskellyt miten saisin siitä hivenen näyttävämmän näköisen ja nyt sen keksin, tuo ellisonin thincut stanssi aurinko on just oikean kokoinen sen ympärille, ja sitäpaitsi mun mielestä näyttää enemmän tähdeltä kuin auringolta... Thincut stanssi on samanlainen kuin sizzixin sizzlits stanssi, mä olen muutamia niitä hankkinut jo kesällä, luvattoman vähän vain käyttänyt, yritän parantaa tapani....

3 kommenttia:

My Paper World kirjoitti...

All your plaques are gorgeous! I especially love the pig one!

Ainolainen kirjoitti...

Mistä tuo ihana possulainen on kotoisin? Haluaisin itselleni kovasti samanlaisen.

Minnis kirjoitti...

Hei Ainolainen, anteeksi kun olen unohtanut tähän vastata :o(. Tuo possu on leikattu Panduron Tilda sarjan leikearkilta, itse ostin arkkeja Hetasta ja sammakosta mutta varmaankin arkkeja löytyy kaikista muistakin paikoista jotka myyvät Panduron Tilda sarjaa, ainakin sinoopereista.