lauantai 8. joulukuuta 2007

Sininen poika Magnolia

Sinisiä paperinpaloja lojui pitkin pöytiä, niistä tuli tämä kortti. Tuosta poikaleimasta saattaa kehkeytyä yksi suosikeista; ei ole niin ylisöpö kuin magnoliat ylipäätänsä ovat. Ja on jopa helpohko väritettävä. Nyt kun on hiukkasen enemmän noita magnolian leimoja, olen ruvennut pistämään merkille mitkä leimat on helppoja ja mitkä vaikeampia väriteltäviä; alunperin luulin niitä ihan yksinkertaisia leimoja joissa ei paljon yksityiskohtia ole helpoiksi, mutta olen tullut huomaamaan että ne ovat juuri niitä vaikeita, isoille alueille on vaikeampi levitellä värit tasaisesti ja samalla tehdä varjostuksia.

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Minäkin tykkään tuosta leimasimesta! Se on tosi hieno! :) Oletko muuten ajatellut ostella muita söpöleimasimia mitkä olisivat helpompia värittää. Elzybel leimasimet ovat alkaneet olla nyt suosiossa ja ne on IHANIA!!! Olen kovasti halunnut niitä ostaa, mutta ei vain ole oikein rahaa kaikkeen. nyyh :(. Ostettavaa olisi jo nyt niin paljon. plääh.

Minnis kirjoitti...

Laura, vähän sama ongelma on täälläkin, ihan kaikkeen ei ole varaa mitä hirveästi haluaisi. Vähän googletin noita elzybells leimasimia, ja olipa muuten ihan kivoja...